Važinėjimas dviračiu gali sutrikdyti erekciją

  • Teksto dydis:

Mokslininkai atliko tyrimą ir įrodė, jog važinėjimas dviračiu gali sutrikdyti erekciją. Dviratininkams, kurie daug laiko praleidžia dviratininko balnelyje, erekcijos sutrikimo rizika yra didesnė.

Sėdint ant dviračio sėdynės yra suspaudžiama tarpvietė, nervai bei kraujo indai, kurie dalyvauja erekcijos procese. Tarpvietė – tai kūno zona, esanti tarp lyties ir išangės.

Kada ši sritis yra užspaudžiama, kraujo pritekėjimas į varpą sumažėja ir lyties organai yra mažiau aprūpinami deguonimi. Tai sukelia penio fibrozę, dėl kurios yra sunkiau pasiekti erekciją.

Taigi,  jei mėgstate dviračių sportą, tinkamai pasirinkite sėdynę. Tai padės sumažinti fibrozės riziką.

Pasirinkus siaurą balnelį, erekcijos sutrikimais skundžiamasi dažniau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sprendimas

sprendimas portretas
Priligy nesukelia nei ipratimo, nei salutinio poveikio, yra gerai toleruojama ir jautraus organizmo, mat po vartojimo greitai is jo savaime pasisalina. Galima vartoti po 30 arba po 60 mg., maistai efektyvumui itakos nedaro.

Problema

Problema portretas
Ne maziau opi problema ir prieslaikine ejakuliacijai. Siai kartojantis daznai, patariu pabandyti Priligy. Galima gauti vaistinese, priligy registruotas pirmasis tikras vaistas butent sia problema turintiems vyrams. Poveikis leidzia lengvaiu uzdelsti, vartoti galima iki lytiniu santykiu likus vos valandai- trims.

avanafilis

avanafilis portretas
Žinoma, bet kokius vaistus reikia rinktis itin atidžiai. Spedra geriau toleruojama ir neturi žalingo poveikio sveikatai, kaip kiti vaistai nuo erekcijos disfunkcijos, dėl to dažnai skiriama net ir jautraus organizmo vyrams. Vartojama dažniausiai po 100mg.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių