Dėl koronaviruso Eurolyga stabdo turnyrą: „Žalgiris“ neskrenda į Barseloną

Kauno „Žalgirio“ žaidėjai ketvirtadienio rytą klegėdami susirinko į rūbinę, kurioje susidėję daiktus turėjo pradėti kelionę į Barseloną. Tik netrukus jie visi išsiskirstė namo – buvo nuspręsta skrydį atidėti neapibrėžtam laikui.

„Žalgirio“ žadėjai ir visa organizacija laukė žinių iš Eurolygos, kuri ketvirtadienio ryte posėdžiavo ir sprendė klausimus dėl tolimesnių veiksmų.

Po vidurdienio Lietuvos laiku paskelbta, kad visos Eurolygos varžybos stabdomos neribotam laikui.

„Tam, kad apsaugotume dalyvių ir fanų sveikatą, su klubais sutarėme laikinai sustabdyti visas 2019-2020 m. sezono Eurolygos, Europos taurės ir „Adidas Next Generation“ varžybas.

Eurolyga atidžiai stebės įvykius, kad nuspręstų, ar leidžiama varžyboms prasitęsti“, – rašoma pranešime.

Prieš priimant tokį sprendimą, su žurnalistais bendravęs treneris Šarūnas Jasikevičius sakė laukiantis žinių iš atsakingų institucijų.

„Jeigu (Eurolyga) nuspręs, kad iš viso nežaisime, bandysime iš tos situacijos lipti, – sakė Š. Jasikevičius. – Kaip ir visi žmonės, sėdime, laukiame informacijos, sekame, bet tuo pačiu dirbame savo darbą.“

Eurolyga taip pasekė NBA pavyzdžiu, kuri suspendavo visas savo rungtynes po to, kai teigiamas koronaviruso atvejis užfiksuotas Rudy Gobertui. Visas savo varžybas ketvirtadienį ryte paskelbė sustabdanti ir FIBA.

Eurolygoje komandoms liko sužaisti po šešerias reguliariojo sezono rungtynes. „Žalgiris“ kartu su dar aštuoniomis komandomis kovoja dėl trijų paskutinių reguliariojo sezono vietų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cirkas

cirkas portretas
Leiskite Jasikevičių su kauke ir Vytenį Povilą su termovizorium...

NBA jau atsauke sezona, o

NBA jau atsauke sezona, o portretas
Eurolyga tik "svarsto?". Na na.

Kažin,

Kažin, portretas
ką dabar šneka Jasikevičius su Motiejūnu, kai susikvietė į areną 15 tūkst., maivėsi ir durnino kitus?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių