Žalgiriečiai į Eurolygos kovas grįžo pralaimėdami „Olympiacos“

  • Teksto dydis:

Po pertraukos sugrįžusios Eurolygos kovos Kauno „Žalgirio“ (11-16) krepšininkus pasitiko pralaimėjimu. Andrea Trinchieri auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 76:95 (20:23, 19:18, 17:28, 20:26) nusileido Pirėjo „Olympiacos“ (16-11) krepšininkams.

Šešis taškus per pusę pirmojo kėlinio surinko Keenanas Evansas, o dvitaškį įmetė Edgaras Ulanovas – 8:12. K.Evansas sumetė tris baudų metimus, tritaškį smeigė Lukas Lekavičius, o šešiais taškais pasižymėjo Rolandas Šmitas – 20:23.

R.Šmitas pridėjo dar penkis taškus, o po K.Evanso ir Karolio Lukošiūno tritaškių žalgiriečiai pirmavo – 31:30. Prieš pertrauką dar po keturis taškus pelnė R.Šmitas ir L.Lekavičius – 39:41.

K.Evansas įmetė dvitaškį su varžovo pražanga, pirmuosius savo taškus rinko Tomas Dimša ir Kevarriusas Hayesas, o Brady Manekas pelnė keturis – 49:58. K.Hayesas ir T.Dimša taip pat pataikė po dvitaškį, o L.Lekavičius taikliai atakavo iš toli – 56:69.

Metimą iš po krepšio įmetė R.Šmitas, dar vieną dvitaškį su varžovo pražanga įmetė K.Evansas, o E.Ulanovas, T.Dimša ir Laurynas Birutis pridėjo po du taškus – 67:87. Dvitaškį su varžovo pražanga įvertė L.Birutis, po tritaškį dar įmetė K.Lukošiūnas ir Edmondas Sumneris, bet skirtumo sumažinti jau nepavyko – 76:95.

„Žalgiris“: K.Evansas 18, R.Šmitas 17, L.Lekavičius 10, T.Dimša 6 (5 rez. perd., 2 per. kam.), K.Lukošiūnas 6, L.Birutis 5 (5 atk. kam.), B.Manekas 4 (5 atk. kam.), E.Ulanovas 4 (5 atk. kam.), E.Sumneris 3, K.Hayesas 3, A.Butkevičius 0.

„Olympiacos“: T.Walkupas 22, S.McKissicas 20, A.Petersas 16.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neviernas Tamošius

Neviernas Tamošius portretas
Dingo futbolas,greitu laiku Lietuvoje dings ir krepšinis.Liks tik viena religija-eiti bažnyčion melstis.

Kuba

Kuba portretas
Na, šį kartą nepasisekė..bet ne apie tai. Kaip apgailėtinai atrodo tie komentatoriai, ekspertai, kurie visais įmanomais būdais tempė moskvyčių..kad Brazdeikio netektis jį sužlugdė, bet jie abu neįgalūs, vienas kaip žaidėjas, kitas-treneris..tik keista ta palaikytojų argumentacija..

Prie ko cia trenerio keitimas

Prie ko cia trenerio keitimas portretas
nejaugi eis i aikstele uz mazylas metyti?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių