M. Grigonis už solidžią išpirką keliasi į „Panathinaikos“

Marius Grigonis priėmė sprendimą. BasketNews žiniomis, lietuvis įsipareigojo Atėnų „Panathinaikos“ klubui.

Netrukus šią informaciją patvirtino PAO ir Maskvos CSKA ekipa, buvusi lietuvio darbovietė.

„Panathinaikos“ praneša, jog 28-erių gynėjais su graikais susitarė dėl dvejų metų kontrakto.

Atėnų ekipa kontrakto detalių kol kas neskelbia.

BasketNews žiniomis, už Grigonio perėjimą „Panathinaikos“ buvusiai lietuvio komandai sumokės daugiau nei 250 tūkst. eurų.

Rokas Pakėnas iš 15min pirmasis pranešė apie galutinį krepšininko sprendimą.

Anksčiau graikų žiniasklaidoje pasirodę pranešimai apie Grigonio sprendimą dar buvo per ankstyvi. Žaidėjas priėmė sprendimą tik ketvirtadienio vakarą.

Derybų finišo tiesiojoje dėl Grigonio parašo dar kovojo Kauno „Žalgiris“ ir „Valencia“. Graikijos klubas pasiūlė geriausias finansines sąlygas.

„Jiems mokėti keliais šimtais tūkstančių daugiau nei mes yra vidurkis. Mums tai yra neįsivaizduojama suma“, – interviu BasketNews sakė „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas.

Grigonis Atėnuose sudarys gynėjų grandį su buvusiu žalgiriečiu. BasketNews žiniomis, „Panathinaikos“ sukirto rankomis su Nate'u Woltersu.

Grigonis praėjusį sezoną Eurolygoje per 19 minučių rinko vid. 8,5 taško (43,1 proc. trit.), 1,4 atkovoto kamuolio bei 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Grigonis praėjusiame FIBA pasaulio čempionato atrankos lange sugrįžo į aikštelę po daugiau nei keturių mėnesių pertraukos.

Draugiškose rungtynėse su latviais kaunietis rinko po 7 taškus, 3 rezultatyvius perdavimus, 2 atkovotus kamuolius ir 10,5 naudingumo balo, o atrankos mačuose su Bulgarija ir Čekija jo vidurkis siekė 11,5 taško, 6 rezultatyvius perdavimus, 5 atkovotus kamuolius ir 9 naudingumo balus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žalia / Balta

Žalia / Balta portretas
Geriau užsienietis. Jis gali būti SSRS agentas.

jau buvo nusprendes

jau buvo nusprendes portretas
ait i zavoda uz 600eu neatskaicius mokesciu

Faktas

Faktas portretas
Grigoniui 28-neri metai. Vyras daug atidavė "Žalgiriui", turi pasirūpinti ir savo ateitimi. Kol kas tą padaryti Lietuvoje sunkoka ir niekas kitas už tave nepasirūpins
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių