Kodėl olimpinius medalius iškovoję atletai juos kiša į burną?

Paryžiaus žaidynės Lietuvai buvo geriausios nuo 2012-ųjų Londono, o šalies Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė jas pavadino fantastinėmis. Bendraudama su LNK ji svarstė, kad Lietuvoje atsiras daugiau breiko šokėjų ir atskleidė, kodėl olimpinius medalius iškovoję atletai juos nuolat kiša į burną.

Lietuvos atletai Paryžiuje iškovojo keturis medalius. Tiek pat, kiek Rio de Žaneire, daugiau nei Atėnuose ir Atlantoje, nors šiose žaidynėse mūsų delegacija buvo didesnė.

„Tai rodo, kad turime puikių sportininkų, lietuviškas užsispyrimas duoda savus rezultatus. Atkaklumą parodėme ir parodėme, kad mes stiprūs, kad galime“, – šnekėjo LTOK prezidentė.

Į olimpinį prizininkų aštuntuką Paryžiuje pateko 19 mūsų šalies sportininkų.

Visi jie gaus ir vienkartines valstybines premijas – nuo 8 tūkst. eurų už aštuntą vietą iki beveik 84 tūkst. eurų už sidabrą.

Ir tai, pasak D. Gudzinevičiūtės, svarbi parama sportininkams.

3 mln. krepšinio ekspertų pasidarė breiko ekspertais.

„Jos motyvuoja, nesame didelė šalis, kuri galėtų džiaugtis, kad sportininkai gauna didelius kontraktus, reklamos, įdarbinimo pasiūlymų. Tos premijos daugumai yra rimtas žingsnis į buities pasigerinimą, gerovės įtvirtinimą. Tikrai nemažai svarbu, tik tai, kad pirmiausia yra skaičiuojama premija, nuskambėjo keistai“, – kalbėjo LTOK prezidentė.

Solidžią premija gaus ir Dominika Banevič. Sidabrą iškovojusi breiko atstovė sužadino susidomėjimą breiku mūsų šalyje.

„Socialiniai tinklai dabar pakeitė kvalifikaciją, 3 mln. krepšinio ekspertų pasidarė breiko ekspertais. Tai labai žavu, gera, kad mes pamatome kažką naujo, mus sužavi ir tikiu, kad atsiras norinčių šokti, o tai labai sunkus ir sudėtingas sportas. Nors sako, kad tai šokis, žinome, sportinio lygio šokiai nėra paprasti“, – nurodė D. Gudzinevičiūtė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

D. Gudzinevičiūtė Paryžiuje ne kartą apdovanojo olimpinius prizininkus ir matė jau tradicija tapusį sportininkų pozavimą, kandant medalius.

„Svarbiausia, kad jeigu kažkas bando to nedaryti, visi kiti pataria: paragauk. Nuo to, kad kažkada buvo pabandoma, ar minkšta, nes auksas yra minkštas, sidabras irgi minkštas. Kam graužia sportininkai tą medalį, aš nežinau, bet tokia mada. Kai kurios laikosi ilgiau. Dabar yra nauja asmenukių mada, kad reikia būtinai asmenukę ant podiumo pasidaryti, stadione. Tai labai smagu, kad po starto sportininkai gauna atgaivą“, – pasakojo LTOK prezidentė.

Medalius į burną dėjo ir Lietuvos sportininkai. Nuo nepriklausomybės atkūrimo mūsų šalies sportininkai iškovojo 30 olimpinių medalių, iš kurių šeši – aukso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip buvo anksciau -kiso y burna

taip buvo anksciau -kiso y burna portretas
dabar iskovotus medalius transvestitai kisa y sikna ....

Senjora

Senjora portretas
Pagarba sportininkams! Skirtas premijas atiduokite banderos naciams, bei narkomanui zeliai, jiems labai reikalingi milijardai!

Jei reikėtų

Jei reikėtų portretas
atart ilgai trunkančias didžiulio fizinio krūvio varžybas taip kaip atarė Nika tai po valandos rankos nei vienas nepakeltu ne tai kad iki dantų gelžgali daneštu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių