„Tottenham“ parodė duris treneriui A.Conte

  • Teksto dydis:

Londono „Tottenham“ futbolo klubas paskelbė, kad abipusiu sutarimu nutraukė sutartį su komandos vyriausiuoju treneriu italu Antonio Conte.

„Antonio pirmojo sezono klube metu patekome į Čempionų lygą. Dėkojame Antonio už jo indėlį ir linkime jam sėkmės ateityje“, – sakoma klubo paskelbtame pranešime.

Londono ekipos vyriausiuoju treneriu iki sezono pabaigos paskirtas buvęs A. Conte asistentas taip pat italas Cristianas Stellini, o jo padėjėju bus Ryanas Masonas.

„Turime likusias 10 „Premier“ lygos rungtynių ir turime visas galimybes kovoti dėl vietos Čempionų lygoje, – pranešime apie permainas cituojamas „Tottenham“ valdybos pirmininkas Danielis Levy. – Turime visi susivienyti. Kiekvienas turi padaryti viską, kad užtikrintų geriausią įmanomą finišą klubui ir neįtikėtiniems lojaliems aistruoliams.“

Anglijos čempionate „Tottenham“ šiuo metu užima kelialapį į Čempionų lygą suteikiančią ketvirtąją vietą, tačiau komanda turi 49 taškus po 28 rungtynių, o laipteliu žemiau esantis „Newcaste“ – 47 taškus po 26 mačų.

Buvęs ilgametis Turino „Juventus“ futbolininkas A. Conte Londono klubui vadovavo nuo 2021-ųjų lapkričio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių