Triuškinantis nusivylimas: su sūnumi rungtynes stebėjęs princas nepagailėjo sveikinimų ir Ispanijai?

  • Teksto dydis:

Tarp skaudų pralaimėjimą patyrusių Anglijos sirgalių buvo ir Velso princas, kuris atsivedė savo dešimties metų sūnų princą Georg'ą, rašoma portale „Hello“.

Aistringas futbolo gerbėjas ir Futbolo Asociacijos (FA) prezidentas princas Viljamas prisijungė prie nervingos futbolo aistruolių minios, užimančios savo vietas Vokietijos sostinės olimpiniame stadione.

Viljamas, kurio žmona Velso princesė sekmadienį pergalingai grįžo į Vimbldoną, buvo nufilmuotas atvykęs į žaidimą kartu su daugybe žinomų veidų, įskaitant Edą Sheeraną, Katę Kanę ir Danį Dyerą bei Peterį Crouchą.

Princas Viljamas savo instagrame patvirtino, kad įėjo į stadioną. Šalia vaizdo įrašo, kuriame jis ir George'as stilingai atvyksta, jis parašė: „Sveikas, Berlyne! #EURO2024“.

Velso princo instagramo „story“ nuotr.

Koks tėvas, toks ir sūnus

George'as taip pat yra aistringas futbolo gerbėjas ir dažnai lydi tėvą į rungtynes.

Velso princas yra FA prezidentas. Atsidavęs „Aston Villa“ rėmėjas, jis nuolat lankosi Anglijos žaidynėse ir FA taurės finaluose.

Rungtynių metu tėvas ir sūnus giliai diskutavo. Velso princas ir jo sūnus šiai progai buvo puošniai apsirengę tamsiais kostiumais, baltais marškiniais ir dryžuotais kaklaraiščiais.

Rungtynėse kartu su „priešininkais“

Prie princo Viljamo prisijungė Ispanijos karalius Felipe VI ir jo dukra princesė Sofija. Parodydami ištikimybę gimtajai šaliai, tėvas ir dukra savo aprangoje pasirinko simbolinius raudonus atspalvius.

Princas Viljamas ir Ispanijos karalius Felipe VI. Scanpix nuotr.

Karalius Felipe ir princas Viljamas šiltai pasveikino. Jie jau seniai bendrauja, o Ispanijos monarchas ir jo žmona karalienė Letizia dažnai yra Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos svečiai per svarbias karališkąsias progas, tokias kaip karaliaus Karolio III karūnavimas.

Stebėdami rungtynes ​​kartu su naujuoju ministru pirmininku Keiru Starmeriu ir Ispanijos karaliumi Felipe bei jo dukra Infanta Sofia, karališkasis duetas atrodė sugniuždytas po Anglijos pralaimėjimo paskutinėmis žaidimo minutėmis.

Triuškinantis nusivylimas

Iš savo vietų pašokęs Velso princas ir jo sūnus šaukė ir džiaugėsi, kai Cole'as išlygino rezultatą. Tačiau džiaugsmas buvo trumpalaikis. Princo George'o veido išraiškos kalbėjo pačios už save, kai jis stebėjo, kaip Ispanija pelnė įvartį likus vos kelioms minutėms iki rungtynių pabaigos.

Princas George'as ir princas Viljamas negalėjo suvaldyti triuškinančio nusivylimo. Jie atrodė sukrėsti. Vis dėlto Viljamas socialiniuose tinkluose pasidalijo palaikymo žinute Anglijos komandai. "Šį kartą taip tiesiog nebuvo skirta. Mes visi vis dar taip jumis didžiuojamės",  – rašė jis.

Princo Viljamo isntagramo „story“ nuotr.

Palaikymas po rungtynių

Velso princa nusileido į aikštę, kad išreikštų užuojautą komandai.

ištikimas gerbėjas princas Viljamas niekada nepraleidžia progos palaikyti savo komandos. Deja, jis buvo priverstas praleisti pusfinalį, kuriame Anglija nugalėjo Nyderlandus. Velso princo įtemptas darbo grafikas neleido jam dalyvauti.

Scanpix nuotr.

Nepaisant to, karališkoji šeima neatsiliko nuo visų, ir išreiškė džiaugsmą, kai Anglija pateko į finalą. Viljamas palaikė „Aston Villa“ žvaigždę Ollie Watkinsą po paskutinės minutės įvarčio.

Tuo tarpu karalius Charlesas parašė žinutę Anglijos vadybininkui Garethui Southgate'ui, pajuokuodamas apie šalies kolektyvinį „kraujospūdžio“ šuolį.

 

Pasveikino Ispanijos komandą

Pirmadienį princas Viljamas savo instagramo paskyroje pasidalijo vaikų, vilkinčių Anglijos futbolo rinktinės marškinėlius, nuotrauka. Bet sveikinimai buvo skirti ne tik Anglijos, bet ir Ispanijos komandai.

„Anglija, jūsų komandinis darbas, kruopštumas ir ryžtas yra įkvėpimas mums visiems, tiek jauniems, tiek seniems. Sveikinimai Ispanijai“, – prie nuotraukos rašė jis.

Princo Viljamo instagramo nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių