Po pralaimėto finalo – nerami naktis: Londonas pažymėtas sirgalių ašaromis ir muštynėmis

  • Teksto dydis:

Stipriai kovojusi Anglija pralaimėjo ispanams Europos futbolo čempionato finale. Tai yra antrasis finalas, pralaimėtas vadovaujant Garethui Southgate'ui, skelbia portalas „DailyMail“.

Praėjusią naktį milijonai žaidėjų, susibūrusių į aludes ir barus visoje JK – nutilo, 2024 m. Europos čempionato finale pergalę iškovojo Ispanija.

Tai yra antrasis finalas, pralaimėtas vadovaujant G. Southgate'ui, kuris aikštėje guodė savo žaidėjus.

Dauguma žiūrovų „Boxpark Croydon“ parke pietryčių Londone patraukė link išėjimo vos nuskambėjus paskutiniam švilpukui.

40-metis Fraseris Mullenas iš Redhilo Surėjaus sakė: „Tiesiog susidūrėme su geresne komanda. Tikrai gerai gynėmės. Jordanas Pickfordas buvo puikus. Mes padarėme, kad Ispanija atrodytų tikrai vidutiniškai“.

Kitą kartą jiems tiesiog reikia padaryti šiek tiek daugiau.

„Jausmas nėra toks blogas, kaip buvo praeityje. Talentas yra. Kitą kartą jiems tiesiog reikia padaryti šiek tiek daugiau“, – kalbėjo fanas.

Po rungtynių peržiūros Londono „O2“ arenoje 15 tūkst. žmonių minia išvyko į miestą. Ant kėdžių buvo paliktos kelios Šv. Jurgio vėliavos, ant grindų liko sutraiškyti ir tušti gėrimų puodeliai.

Fiksuoti sirgalių neramumai – Lesterio aikštėje liepsnojo deglai, socialiniuose tinkluose plito muštynių vaizdo įrašai, kurie buvo užfiksuoti tiek Londone, tiek Berlyne.

Muštynės tarp sirgalių Londone:

Muštynės tarp Anglijos ir Ispanijos sirgalių po Europos futbolo čempionato:

Sirgalių muštynės fanų zonoje Berlyne:

 

64 metų verslininkas Philas Rigginsas iš Broklio (Londonas) sakė: „Tai būdinga Anglijos sėkmei. Mes tiesiog negalime rasti būdo, kaip peržengti ribą. Maniau, kad kai Cole'as pelnė įvartį, mano svajonė išsipildys. Ispanija buvo sugniuždyta. Buvo dešimt minučių, kai Anglijos vardas buvo ant taurės.“

„Tai tikra gėda. Nes manau, kad tai gali būti kelių mūsų vyresnių žaidėjų, tokių kaip Harry Kane'as ir Kyle'as Walkeris, pabaiga“, – kalbėjo kitas sirgalius.

Kalbėdamas jis šluostė ašaras nuo savo 11-mečio sūnaus Rubeno veido.

Scanpix nuotr.

Politikos studentas sakė: „Ką tik mačiau, kaip Anglija pralaimėjo, o kai kurie žaidėjai verkė. Aš pats negaliu nustoti verkti. Negaliu patikėti, kad mes vėl grįžtame namo be trofėjaus.“

„Prieš minutę skambinau mamai ir tėčiui, jie abu taip pat verkė. Jie sakė, kad pradėjo verkti, kai pamatė Harį Keiną taip nusiminusį“, – sakė kitas studentas.

„Tačiau didžiąją rungtynių dalį buvome lygūs su jais. Atrodo, kad mums tiesiog nepasisekė“, – kalbėjo fanas.

„Aš tiesiog eisiu išgerti ir pabandysiu pamiršti šį skausmą“, – sakė kitas fanas.

Scanpix nuotr.

38 metų Grahamas Andersonas iš Lichfieldo sakė: „Tai siaubinga naktis. Kiekvienas Anglijos gerbėjas buvo palaužtas šio žaidimo. Tačiau rytoj didžiuosimės komanda ir G. Southgate'u. Tai buvo neįtikėtinas bėgimas iki finalo.“

„Pasaulio čempionatas vyks po dvejų metų ir mes jį sutriuškinsime“, – užtikrintai kalbėjo fanas.

Analizė po rungtynių vyko kebabinėse ir kitose užkandinėse. Sirgaliai diskutavo dėl G. Southgate'o keitimų ir komandos atrankos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Tam "is nuoskaudos kur pesiojo"\. Pagal komentara matau tau kuo skubiau reikia pas daktara! Buk geras uzsiregistruok, nes eiles ilgos, o kol sulauksi ir isvis nuberazumesi:)... Reiks po to tiesiai i durnyna vaziuoti!

Anonimas

Anonimas portretas
Nera del ko liudeti,Ispanai pilnai kontroliavo rungtynes. Ir nusipelne pergales.

Nu nemazai zaideju

Nu nemazai zaideju portretas
"Praėjusią naktį milijonai žaidėjų... " Nu jo... kokius mokslus siais laikais baigia zurnalistai?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių