„Kauno Žalgiris“ iškovojo pirmąją pergalę

  • Teksto dydis:

„Kauno Žalgiris“ iškovojo pirmąją pergalę šių metų „Optibet A lygos“ čempionate. 3-iajame ture kauniečiai namuose nugalėjo Telšių „Džiugo“ futbolininkus 2:1 (2:0).

Šeimininkai nuo pirmų rungtynių minučių primetė savąjį žaidimą ir jau trečiąją minutę išsiveržė į priekį. Po puikaus Ryano Trotmano perdavimo iš kairiojo krašto, Benas Anisas tiksliu smūgiu galva nuginklavo vartininką.

Mindaugo Čepo auklėtiniai sėkmingai primetė savo žaidimą ir dažnai jautėsi komfortabiliai vystydami atakas kitoje aikštės pusėje. Tuo tarpu telšiškių bandymai pereiti į kontratakas dažnai baigdavosi nesėkme.

36 minutę „Kauno Žalgiris“ padvigubino savo pranašumą, kai svečiai dar kartą pralaimėjo dvikovą „antrajame aukšte“. Šį kartą standartinėje situacijoje Gratas Sirgėdas pakėlė kamuolį link artimojo virpsto, o ten efektyviai sužaidė Michaelas Thuique'as. Tai jam buvo antrasis įvartis šiame sezone.

Po pertraukos „Džiugas“ suaktyvino žaidimą puolime, bet šeimininkų gynyba dažnai neutralizuodavo potencialiai pavojingas situacijas.

Didesnė viltis „džiugiečiams“ atgijo 67 minutę. Po keitimo aikštėje pasirodęs Dovydas Virkšas nepriekaištingu baudos smūgiu iš 20 metrų pasiuntė kamuolį į dešinį vartų kampą.

Žemaičiai bandė išplėšti lygiąsias, bet „Kauno Žalgiris“ sėkmingai atlaikė varžovų išpuolius ir šventė pirmąją pergalę šių metų čempionate. „Džiugas“ toliau lieka be taškų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Po dešimties

Po dešimties portretas
metų,gal pasiseks ir iškovos antrą pergalę.Jo,tai nenugalima komanda.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių