„Kauno Žalgirio“ puolimo grandį papildė S. Spiridonovičius

  • Teksto dydis:

Prieš pat 2023 m. „Optibet A lygos“ startą „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sulaukė dar vieno papildymo. Aštuntuoju klubo naujoku tapo Srdjanas Spiridonovičius.

Serbijos ir Austrijos pilietybes turintis atakuojantis futbolininkas į Kauną atvyko antradienį, o po sėkmingai atliktos sveikatos patikros suraitė parašą ant sutarties su klubu.

„Matau gerą ir jauną komandą, kuriai noriu padėti pasiekti užsibrėžtų tikslų lygoje, taurėje ir UEFA Europos Konferencijų lygoje. Neatvykau čia atostogauti, tikiu, kad su savo patirtimi ir įgūdžiais galėsiu padėti komandai, o komanda padės man. Į viską žiūriu pozityviai ir tikiu kolektyvu“, – Žalgiris.lt sakė klubo naujokas.

Vienos „Austria“ klube savo karjerą pradėjęs saugas dar būdamas visai jaunas išvyko į Italiją, kur rungtyniavo „Vicenza“ ir „Messina“ ekipose.

Po metų naujasis žalgirietis sugrįžo į Austriją ir prisijungė prie Mėdlingo „Admira Wacker“ klubo, kuriame sužaidė du gerus sezonus – per 54 susitikimus pelnė 9 įvarčius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Vėliau dvejus metus „Kauno Žalgirio“ naujokas praleido stipriausioje Graikijos lygoje tuo metu žaidusiame Atėnų „Panionios“ klube, kur jo statistika buvo dar solidesnė – per 54 rungtynes 13 įvarčių ir 9 rezultatyvūs perdavimai.

Buvusį Austrijos jaunimo rinktinių narį 2019-aisiais įsigijo Ščecino „Pogon“ klubas iš stipriausios Lenkijos lygos. Ten per sezoną S.Spiridonovičius sužaidė 24 mačus, pelnė 6 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Po etapo Lenkijoje futbolininkas persikėlė į Serbijos čempionės Belgrado „Crvena Zvezda“ gretas, su kuria varžėsi ne tik vietiniame čempionate, bet ir UEFA Europos lygos grupių etape. Per 24 susitikimus jis pelnė 4 įvarčius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Nors su „Crvena Zvezda“ žaidėjas turėjo ilgalaikį kontraktą, paskutinius dvejus metus jis buvo skolinamas kitiems klubams. 2021-ųjų pusmetį jis praleido Ankaros „Gençlerbirliği“ klube stipriausioje Turkijos lygoje, o prieš atvykdamas į Kauną vilkėjo Atėnų „Atromitos“ marškinėlius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikras

Tikras portretas
Vatnikas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių