Žalgirietiškas derbis baigėsi įvarčių liūtimi

„Grįžęs į rūbinę padėkojau vaikinams už rungtynes. Padėkojau jiems už tai, kad antrame kėlinyje jų akyse mačiau tikėjimą, kad tikrai įmušime ir išlyginsime rezultatą. Paprašiau jų, kad ką jie pasiekė, įdėdami tiek pastangų, triūso ir noro – brangintų tai", - po Lietuvos futbolo A lygos 14-ojo turo trilerio su Vilniaus "Žalgiriu" kalbėjo „Kauno Žalgirio“ treneris Mindaugas Čepas.

Vilniečiai po dramatiškos kovos 4:3 (3:2) palaužė savo aikštėje kovingai sužaidusius kauniečius.

Savotiškoje greitašaudėje per pirmąjį kėlinį ekipos apsikeitė dviem įvarčiais. Kauniečių gretose dusyk pasižymėjo puolėjas Rokas Krušnauskas. Prieš pertrauką svarstyklės vėl pakrypo į svečių pusę. 45-ąją minutę savo komandą į priekį vėl išvedė iš metro kamuolį į vartus nukreipęs L. Antalis.

85-ąją minutę „Kauno Žalgiriui“ pavyko išlyginti rezultatą. Jaunasis Ernestas Mockus baudos aikštelėje išprovokavo M. Tomičius pražangą, savo ruožtu, Joao Figueiredo užtikrintai realizavo 11 metrų baudinį ir pasižymėjo aštuntą kartą šiame sezone.

Ne sykį šiame sezone dėl blankių pasirodymų kritikuotas „Žalgirio“ puolėjas Ertonas Fejzullahu driokstelėjo tada, kada labiausiai to reikėjo. 88-ąją minutę Švedijos ir Kosovo pilietybes turintis futbolininkas išplėšė pergalę savo komandai.

"Žaidžiant namuose praleisti keturis įvarčius, švelniai tariant, daugoka. Manau, kad gynyboje pritrūko atsakomybės jausmo ir momentais buvome per daug atsipalaidavę, per daug pasitikėjome savimi. Gaila, nes manau, kad mano komanda nebuvo verta pralaimėti. Žiūrėsime į priekį, nes gyvenimas nesustoja", - dėstė M.Čepas.

Po šio pralaimėjimo „Kauno Žalgiris“ su 22 taškais nukrito į ketvirtą vietą, į priekį užleisdamas Klaipėdoje laimėjusius Vilniaus „Riterius“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerai

gerai portretas
Nėra futbole jokių Kauno žalgirių, Žalgiris tik vienas - Vilniaus! Ir džiugu, kad tikrasis Žalgiris patvarkė apsišaukėlius. ŽBP!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių