Ispanijos Supertaurės finale – raudona kortelė, baudinių serija ir „Real“ triumfas

  • Teksto dydis:

Ispanijos Supertaurės finalo rungtynės Saudo Arabijoje tapo tikru nervų karu. Per pagrindinį laiką ir pratęsimą Madrido derbyje nugalėtojas nepaaiškėjo, o 11 metrų baudinių serijoje „Real“ nusišypsojo sėkmė – „karališkieji“ patiesė „Atletico“ ekipą ir į viršų kėlė pirmąjį sezono trofėjų.

Pergalę dar per pagrindinį laiką galėjo išplėšti abi komandos: iš pradžių iš kelių metrų į vartus nepataikė „Real“ saugas Federico Valverde, o kitoje aikštės pusėje Alvaro Moratos itin pavojingą smūgį atrėmė Thibaut Courtois.

116-ąją rungtynių minutę F.Valverde išgelbėjo savo komandą nuo šimtaprocentės varžovų progos. A.Morata išbėgo vienas prieš vartininką, o „Real“ saugas iš nugaros tiesiog nušienavo puolėją.

„Karališkųjų“ atstovui iškart buvo parodyta raudona kortelė, o komandos įvarčių per 120 minučių taip ir nepelnė, tad Supertaurės likimas sprendėsi 11 metrų baudinių serijoje.

Jau pirmuoju smūgiu „Atletico“ ėmė kasti sau duobę – Saulis smūgiavo į virpstą, o tuomet Thomaso Partey smūgį atrėmė Th.Courtois.

To be klaidų mušusiems „Real“ futbolininkams užteko. Po tikslaus Sergio Ramoso smūgio „karališkoji“ komanda šoko triumfo šokį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marcelo

Marcelo portretas
Kodėl žurnaliūga naudoja veiksmažodį "patiesė" ? Jau nusibodęs. Pravieniškių kontingento leksikone yra įdomesnių. Pvz. "pagaidino".
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių