„Patekti į „Kauno Žalgirio“ komandą yra kiekvieno žaidėjo svajonė. Tai yra čempionų ekipa, kuri tai įrodo jau ne vienerius metus. Prieš artėjantį sezoną buvau sulaukęs pasiūlymų iš kitų komandų, tačiau norėjau žaisti Kaune. Kai tave į savo gretas priima „Kauno Žalgiris“ – negali atsisakyti“, – apie prisijungimą prie komandos kalbėjo K. Bondarenko.

28-erių žaidėjas Kaune rungtyniavo ir 2020/2021 metų sezone. K.Bondarenko pasakojo, kad tada tai buvo jo pirmoji komanda Lietuvos čempionate, o nuo to laiko žaidėjas spėjo nemažai patobulėti.

K.Bondarenko kelis sezonus rungtyniavo Jonavos „Vikingų“ ekipoje, o praėjusiame sezone futbolininkas atstovavo Kauno rajono „Hegelmann“ salės futbolo komandai.

„Man tai buvo geras iššūkis, su treneriu komandą kūrėme nuo nulio. Manau, kad praėjusiame sezone pasiekėme gerą rezultatą, padarėme viską, kad parodytume gerą žaidimą ir užimtume to vertą vietą turnyro lentelėje, - kalbėjo K.Bondarenko. – Tikiuosi, kad šiemet būsiu naudingas „Kauno Žalgirio“ ekipai ir darysiu viską, kad komanda laimėtų. Turiu stiprią dvasią ir charakterį, dėl pergalės šiai komandai atiduosiu visas jėgas“.