C. Ronaldo skriaudė šveicarus, E. Haalandas – švedus

  • Teksto dydis:

UEFA Tautų lygoje sekmadienį sužaistos 9 rungtynės.

A diviziono 2 grupėje elitui priklausančios komandos antrajame ture žiūrovams padovanojo skirtingus spektaklius.

Lisabonoje Cristiano Ronaldo pelnė du įvarčius, po vieną pridėjo Williamas Carvalho ir Joao Cancelo, o Portugalija nepaliko akmens ant akmens iš Šveicarijos gynybos – 4:0.

Tuo metu Prahoje Čekijos ir Ispanijos komandos sužaidė tikrą trilerį. Čekai po Jakubo Peseko (3 min.) ir Jano Kuchtos (66) įvarčių dukart pirmavo, bet svečiai abiejų kėlinių paskutinėmis akimirkomis rezultatą lygino ir mačas baigėsi lygiosiomis 2:2. Ispanijos ekipai įvarčius pelnė 17-metis Gavi (45+3) ir Inigo Martinezas (90).

B divizione santykius aiškinosi 4 grupės komandos, o pergales antrajame ture vykusiose kaimynų dvikovose į savo sąskaitas įsirašė serbai ir norvegai.

Serbijos ekipa Belgrade net 4:1 įveikė Slovėniją. Tuo metu Solnos Draugų arenoje susirinkę švedai išvydo du Erlingo Haalando įvarčius į savo ekipos vartus ir norvegų džiaugsmą laimėjus 2:1.

C divizione sekmadienį grūmėsi 2 ir 4 grupių komandos. Antrosios lyderiais po antrojo turo tapo graikai, šį vakarą 1:0 palaužę antrojoje vietoje liekantį Kosovą, kuris rungtynes baigė be dviejų pašalintų žaidėjų.

Larnakoje be įvarčių savo mačą baigusios Kipro ir Šiaurės Airijos ekipos grupėje liko dalintis 3-4 pozicijas.

Ketvirtosios grupės lyderiu tapo Sakartvelas, išvykoje net 5:2 sutriuškinęs Bulgarijos futbolininkus. Tuo metu Šiaurės Makedonijos ekipa 2:0 įveikė Gibraltarą ir dabar užima antrąją vietą.

Tautų lygos D divizione šiandien sužaistas vienas mačas. 2 grupėje Malta per pirmąsias savo rungtynes išvykoje 2:0 įveikė San Mariną ir pasivijo taip pat 2:0 San Marino komandą anksčiau įveikusius estus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių