Aštuonių įvarčių trileryje – „Chelsea“ ir „Ajax“ lygiosios

  • Teksto dydis:

Vyrų futbolo klubų ketvirtojo turo rungtynėse H grupėje antradienį Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai) komanda svečiuose sužaidė lygiosiomis 4:4 (3:1) su Londono „Chelsea“ (Anglija) klubu.

Net du kartus „Chelsea“ žaidėjai nukreipė kamuolį į savo vartus. 2-ąją min. tokia nelaimė ištiko Tammy Abrahamą, o 35-ąją min. - vartininką Kepą.

69-ąją min. po vienos „Chelsea“ atakos iš aikštės už antras geltonas korteles buvo pašalinti „Ajax“ žaidėjai Daley‘us Blindas ir Joelis Veltmanas. Nors Londono ekipa sugebėjo išlyginti rezultatą, per likusias 10 min. išplėšti pergalės nepajėgė. Tiesa, penktąjį įvartį šeimininkai buvo pelnę, bet po vaizdo peržiūros teisėjas jo neįskaitė.

Du įvarčius šeimininkams pelnė Jorginho (5 ir 71 - iš 11 m), po vieną - Cesaras Azpilicueta (63) bei Reece‘as Jamesas (74). „Ajax“ komandoje įvarčius pelnė Quincy Promesas (20) bei Donny van de Beekas (55).

Kitose grupės rungtynėse „Valencia“ (Ispanija) namuose 4:1 (0:1) įveikė „Lille“ (Prancūzija) ekipą.

Šeimininkams po įvartį pelnė Danielis Parejo (66 - iš 11 m), Geoffrey‘us Kondogbia (84) ir Ferranas Torresas (90), o 82-ąją min. kamuolį į savo vartus nukreipė svečių žaidėjas Adama Soumaoro. „Lille“ gretose tiksliai atakavo Victoras Osimhenas (25).

H grupėje „Ajax“, „Chelsea“ ir „Valencia“ turi po 7 taškus, o „Lille“ - 1.

E grupėje čempionės titulą ginanti „Liverpool“ (Anglija) komanda namuose 2:1 (1:1) nugalėjo „Genk“ (Belgija) ekipą.

Šeimininkų gretose pasižymėjo Georginio Wijnaldumas (14) ir Alexas Oxlade‘as-Chamberlainas (53). Belgijos ekipai įvartį pelnė Ally Mbwana Samatta.

Kitose rungtynėse „SSC Napoli“ (Italija) namuose nesugebėjo įveikti „Salzburg“ (Austrija) ekipos - 1:1 (1:1).

11-ąją min. svečiai išsiveržė į priekį po Erlingo Brauto Haalando realizuoto 11 m baudinio, o rezultatą 44-ąją min. išlygino Hirvingas Lazano.

Grupėje „LIverpool“ turi 9 taškus, „SSC Napoli“ - 8, „Salzburg“ - 4, „Genk“ - 1.

F grupėje Dortmundo „Borussia“ (Vokietija) klubas namuose 3:2 (0:2) įveikė Milano „Inter“ (Italija) vienuolikę, nors įpusėjus mačui atsiliko 0:2.

Nugalėtojams du įvarčius pelnė Achrafas Hakimi (51 ir 77), vieną - Julianas Brandtas (64). Milano klube pasižymėjo Lautaro Martinezas (5) bei Matiasas Vecino (40).

„Borussia“ (7 tšk.) ekipa grupėje yra antra, o „Inter“ (4 tšk.) klubas - trečias.

G grupėje Liono „Olympique“ (Prancūzija) futbolininkai savo žiūrovų akivaizdoje 3:1 (2:0) pranoko Lisabonos „Benfica“ (Portugalija) ekipą.

Prancūzijos komandoje pasižymėjo Joachimas Andersenas (4), Memphis Depay‘us (33) ir Bertrandas Traore (89), o „Benfica“ - Haris Seferovičius (76).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių