Prezidentė: patikimos policijos kūrimas - iššūkis visai visuomenei

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sveikindama policininkus su profesine švente dėkoja visiems pareigūnams, sąžiningai ir atsakingai atliekantiems pareigas bei pabrėžia, kad modernios, patikimos policijos kūrimas - iššūkis visai visuomenei.

Seimo pirmininkės Irenos Degutienės sveikinime sakoma, kad kasdienis kiekvieno policininko darbas lemia kiekvieno žmogaus saugumą ir ramybę, ugdo tarpusavio pasitikėjimą ir supratimą.

Minint Angelų sargų dieną šalies vadovė sako, jog policijos pastangomis gyvenimas Lietuvoje tampa saugesnis ir linki pareigūnams ištvermės, kantrybės bei visų šalies gyventojų paramos.

„Pagarba pareigūnui - tai pagarba valstybei. Todėl profesionalios, modernios ir patikimos policijos kūrimas - iššūkis mums visiems. Profesinis meistriškumas, ištikimybė valstybei ir besąlyginė tarnystė žmogui - visuomenės pasitikėjimo ir pagarbos pareigūnui pamatas“, - sako prezidentė.

Prezidentūros išplatintame sveikinime šalies vadovė dėkoja kiekvienam pareigūnui, sąžiningai ir atsakingai atliekančiam savo pareigą, kuri neatsiejama nuo pagalbos žmogui ir kovos su įstatymų pažeidėjais.

„Angelų sargų vardas - ne tik kilni ir garbinga misija, bet didelis įpareigojimas ir atsakomybė, todėl linkiu Jums ištvermės, kantrybės bei visų šalies gyventojų paramos“, - sveikinime sako D.Grybauskaitė.

Seimo pirmininkės sveikinime viliamasi, kad policijos pareigūnų pasirengimas ir išmintis pakeis ir visuomenės požiūrį į juos.

„Tvirtai tikiu, kad Lietuvos policijos darbuotojų įdirbis: patirtis ir veržlumas, fizinis pasirengimas ir išmintis keičia senąjį požiūrį į policininką, kaip baudėją, ir leidžia uniformuotame pareigūne išvysti talkininką, padėjėją, gelbėtoją. Kiekvienas policininkas ir jo sąžiningas darbas, atsakomybė, išvaizda - tai visos Lietuvos policijos veidas. Ir nuo mūsų visų priklauso, kiek šviesus, atviras ir draugiškas bus šis veidas“, - teigia I.Degutienė.

Profesinės šventės proga policininkams ji palinkėjo kuo geriausios kloties tarnyboje ir asmeniniame gyvenime. Tradiciškai spalio 2 dieną - Šv.Angelų sargų dieną - šalies policija mini savo profesinę šventę.


Šiame straipsnyje: policijaAngelų sargų diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj  portretas
o dieve kad prezidentes zodziai eitu dievui i ausi .juk dabar dauguma policijos ,tiesiog nebaudziami uniformuoti banditai .NES JIE VIENAS KITA DENGIA .o jeigu kuris ir nubaudziamas tai tos bausmes tiesiog juokingos

666

666 portretas
policijoje saziningu nera

Inspektorius

Inspektorius portretas
Rytoj bus patikrint ivisi policininku seifai ir ,kas gali paneigti, kad nebus"istrauktas is seselio" milijardas.Jei pas viena kauno stoties tugaus priziuretoja(Smotriascii za bazarom) rado 30 tukstanciu, tai gal sekme lydes visur.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių