Šiurpu: Anglijoje mačete nužudytas 24 metų lietuvis

  • Teksto dydis:

Anglijos Wolverhamptono miestą pirmadienio pavakarę sukrėtė šiurpus išpuolis, kai dienos šviesoje mačete buvo nužudytas jaunas vyras. BBC skelbia, kad iki mirties sukapota auka – vos 24-erių lietuvis Paulius Petrašiūnas.

Nelaimė nutiko Chevril Rise gatvėje, apie 17 val. 20 min. Išpuolį išgirdę aplinkiniai gyventojai tikina, kad šią akimirką su siaubu atsimins iki gyvenimo galo. Jie netruko iškviesti policijos pareigūnus ir medikus. Esą gatvėje girdėjosi riksmai, galiausiai pasigirdo žodžiai „nedaryk to“ (angl. don’t do it).

Įvykio vietoje buvo ir medikų sraigtasparnis, tačiau lietuvio gyvybės išgelbėti nepavyko.

Lietuvio šeima išplatino trumpą, bet jausmingą žinutę: „Ilsėkis ramybėje, mylime tave ir visada mylėsime. Tavo mažoji sesutė tavęs labai ilgėsis. Mylėsime tave amžinai, mūsų gražusis angele“.

West Midland policijos pareigūnai išplatino ir užpuoliko nuotrauką, jis iki šiol ieškomas. Tai – 20-metis Seanas Bulle. Pareigūnai tvirtina sulaukę nemažai skambučių ir parodymų, kur galėtų būti žudikas, tačiau jis iki šiol sėkmingai slapstosi.

Bylos tyrėjas Jimas Mahonas kalbėjo: „Mes sunkiai dirbame ties šia byla, kad išsiaiškintume, kas įvyko tą lemtingą popietę. Jei kas nors žinote, kur galėtų slapstytis užpuolikas, prašome informuoti. Taip pat rekomenduojame būti atsargiems. Galbūt kas nors jį priglaudėte ir nieko nežinote apie įvykdytą išpuolį“.

Nepatvirtintais duomenimis, lietuvis pažinojo savo žudiką.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/wolverhamptone-macete-nuzudytas-lietuvis



NAUJAUSI KOMENTARAI

>

> portretas
Puiku, tuomet jei koks baltasis nužudys kokį pajuodelį už tai kad jis drožią baltają nerėkite jog tai rasistas.

Anonimui

Anonimui portretas
Koks “rasistiskas” lietuviu Anglijoj elgesys? Juk viena nuzude juodaodis meiluzis su kuriuo moterele gyveno, o sitas irgi mylefosi su afrikiete ir vaika juoda pasidirbo. Tai kur matai rasizma jei savo gimine su juodais pratesia???Atvirksciai- ypac myli juodaodzius bet matyt neitinka vistiek kad juos nuzudo. Reikia daugiau stengtis.

Info

Info portretas
O kodel pilnai neinformuot Lietuvos zmoniu apie nuzudyta tautieti? Vyrukas turejo sugyventine afrikiete, su ja sugyveno vienu metu vaika Kingsley Clifford kuris aisku irgi juodaodis kaip ir jo mama. Buvo “meiles” trikampis ir pavydas, taipogi itariama kad uzsiiminejo narkotiku prekyba. Dailus lietuvis vyrukas Anglijoj pluduriavo paciam dugne ir baige gyvenima taip kaip daznas jo situacijoj baigia...
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių