Kryme mikroautobusui susidūrus su sunkvežimiu žuvo 8 žmonės

Rusijos aneksuotame Krymo pusiasalyje penktadienį įvykusios didelės avarijos, per kurią keleivinis mikroautobusas kaktomuša susidūrė su sunkvežimiu, aukų skaičius išaugo iki devynių žmonių, pranešė regiono Sveikatos apsaugos ministerija.

„Deja, nepaisant visų gydytojų pastangų ir teiktos medicinos pagalbos vienas pacientų mirė', – naujienų agentūrai „Interfax“ sakė ministerijos atstovai.

Policija anksčiau nurodė, kad Bilohirsko rajone automagistralėje „Tauridė“, Rusakivkos kaimo apylinkėse, automobilio „Mercedes Sprinter“ vairuotojas veikiausiai užmigo prie vairo ir susidūrė priešpriešiais važiavusiu sunkvežimiu „Kamaz“.

Sveikatos apsaugos ministerija nurodė, kad keturi nukentėjusieji nugabenti į Belohirsko rajoninę ligoninę. Kaip pranešama, vieno jų būklė sunki, trijų – vidutinio sunkumo.

Dar keturi žmonės buvo išvežti į Simferopolio ligoninę. Vienas jų vėliau mirė; kitų dviejų žmonių būklė sunki ir vieno – vidutinio sunkumo.

Dviem vaikams buvo suteikta medicinos pagalba, bet jų teisėtas atstovas nesitiko, kad jie būtų hospitalizuoti.

Anksčiau Krymo vyriausiojo ministro pavaduotoja Jelena Romanovskaja sakė „Interfax“, kad per avariją buvo sužeisti 10 žmonių, įskaitant besilaukiančią moterį ir du vaikus. Pastaruosius jų tėvas pasiėmė iš ligoninės.

Rusijos tyrimų komitetas žurnalistus informavo, kad mikroautobusas važiavo iš Rusijos miesto Krasnodaro.  „Mercedes Sprinter“ vairuotojas yra tarp žuvusiųjų.

Dėl incidento buvo pradėtas baudžiamasis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žurnalistams

Žurnalistams portretas
Rusai žuvo, o ne žmonės. Didelis skirtumas, neklaidinkit.

To ei

To ei portretas
O ka,ne rusai uzkariavo Kryma 18 amziuje,kitaip aneksija vadinama,ar okupacija.

Ei

Ei portretas
Jūs rašytojai ,kokioje aneksuotos jūs ką asilai nesimokot istorijos už tokius žodžius jūs greitai atsidursit nors jau atsidūręs Amerikos aneksuotos NATO bloko Lietuvoje kuri tik neturi tik vardą
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių