Bolivudo superžvaigždei A. Rai nustatytas koronavirusas

Bolivudo superžvaigždei Aishwaryai Rai (Aišvarjai Rai) testais nustatytas koronavirusas, sekmadienį naujienų agentūrai AFP sakė vienas Mumbajaus miesto pareigūnas.

Anksčiau sekmadienį viena Mumbajaus ligoninė pranešė, kad aktorės ir buvusios „Mis Pasaulis“ vyrui Abhishekui Bachchanui (Abhišekui Bačanui) ir uošviui Amitabhui Bachchanui (Amitabhui Bačanui), kurie taip pat yra Bolivudo superžvaigžės, nustatytas naujasis koronavirusas ir kad jie hospitalizuoti su vidutinio sunkumo simptomais.

A. Rai ir jos 44 metų sutuoktinio aštuonerių metų dukra Aaradhya (Aradhja) taip pat užsikrėtė naujuoju koronavirusu, sakė minėtas miesto pareigūnas, kuris nesutiko viešinti savo pavardės.

Ankstesniame privačios Nanavati (Nanavačio) ligoninės pareiškime nurodoma, kad 77 metų Amitabho Bachchano būklė stabili, jis izoliuotas. Šeštadienį pats aktorius tviteryje parašė, kad jam testais nustatytas koronavirusas, ir paprašė žmonių, bendravusių su juo per pastarąsias 10 dienų, pasitikrinti.

Jo sūnus Abhishekas Bachchanas šeštadienį vakare tviteryje parašė: „Mes abu su vidutinio sunkumo simptomais paguldyti į ligoninę. Visų prašau... nepanikuoti.“

Vyresnysis Bachchanas per pastaruosius penkis dešimtmečius yra suvaidinęs daugiau kaip 200 Indijos filmų. Jis taip pat yra buvęs politikas ir televizijos laidų vedėjas.

Bachchanai dažnai pavadinami pirmąja Bolivudo šeima. Vyresniojo Bachchano žmona Jaya (Džaja) taip pat yra aktorė, vienu metu buvo parlamento narė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VIKA

VIKA portretas
Bolivudas yra Indijoje reikia žinoti, o po to rašyti.

na

na portretas
ir /lingvistyka/ suerziniasklaidos nuo kada holivudas tapo bolivudu ?...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių