Rusijai –10 mln. dolerių bauda už antidopingo taisyklių pažeidimą

Tarptautinė organizacija „World Athletics“, anksčiau vadinta Tarptautine lengvosios atletikos federacija, ketvirtadienį skyrė Rusijos atletikos federacijai 10 mln. JAV dolerių (8,9 mln. eurų) baudą už kovos su dopingu taisyklių pažeidimus ir iki 10 apribojo šalies atletų, galėsiančių varžytis su neutralia vėliava 2020-ųjų Tokijo olimpinėse žaidynėse, skaičių.

„World Athletics“ prezidentas Sebastianas Coe (Sebastianas Kou) perspėjo, kad leidimas rusams dalyvauti varžybose „bus sustabdytas, jeigu iki 2020 metų liepos 1 dienos nebus sumokėta 5 mln. JAV dolerių iš skirtos 10 mln. JAV dolerių baudos“.

„Likusios 5 mln. JAV dolerių dalies mokėjimas bus atidėtas dvejiems metams, bet ji turės būti sumokėta nedelsiant, jeigu per tą laikotarpį RusAF (Rusijos atletikos federacija) dar kartą pažeis antidopingo taisykles arba nepadarys reikšmingos pažangos įgyvendindama Tarybos nustatytas sąlygas“, – nurodė S. Coe.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
OLIMPIADOS , KAIP IR DAINAVIME ''EUROVIZIJA'' TAMPA IŠSIGIMUSIOMIS , AR TVATKA , KAI TIK PO 10 -TIES METŲ PATIKRINAMI TYRIMAI , VADINASI LAUKIAMA KOL SUSIMOKĖS , JEIGU NE , TAI BŪNA KAIP DABAR .

Anonimas

Anonimas portretas
Aš irgi paskyriau 10 milijonų baudą Landsbergiui, bet kaip ją išieškoti ?

...

... portretas
Bado žaidymės be rusų finansinių injekcijų - totalus BADAS.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių