Europos Parlamentas skyrė 3,08 mlrd. eurų ES sveikatos apsaugai

Europos Parlamentas nusprendė skirti 3,08 mlrd. eurų iš Europos Sąjungos biudžeto Bendrijos šalių sveikatos apsaugos sektoriui paremti koronavirusinės infekcijos COVID-19 pandemijos metu, penktadienį pranešė EP atstovas Latvijoje Janis Krastinis.

Planuojama, kad skirtos lėšos bus naudojamos ES šalių sveikatos sistemų poreikiams finansuoti, taip pat medicinos priemonių atsargoms sukaupti. Šios lėšos padės užtikrinti platesnio masto testavimą dėl COVID-19 ir paremti pacientus prižiūrinčius gydytojus ir slaugytojus.

Į paramos paketą taip pat buvo įtraukti papildomi 45 mln. eurų repatriacijos skrydžiams organizuoti ir dar 3,6 mln. eurų Europos ligų prevencijos ir kontrolės centrui.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kinietis

Kinietis portretas
Kinieciai netiki i kristu bet i virusa itikejo kaip ir europa

...

... portretas
Vidmantuk, taip galima TIK apie Galingąjį Perkūną kalbėt! ;D

Vidmantas G-7

Vidmantas G-7 portretas
DIEVAS ABSOLIUTAS : 1. Dievas Absoliutas yra "BEGALYBIŲ VANDENYNAI" ir kad Žmonija nepaskęstų DIEVO BEGALYBIŲ " vandenyse" yra reikalingas KRISTUS, kurio pagrindinis vaidmuo yra surišti Dievą su žmonija - žmogumi. Kristus reikalingas ne vien dėl ryšio - sąsajos, bet ir dėl teisingumo ! Be Kristaus nebūtų jokios tiesos žmonijoje kas liečia Dievą ... be Kristaus visa žmonija keliautų tiesiai į pragarus, nes žmogui mirus žmogus patektų į BEGALYBIŲ VANDENIS, kurie yra nesukontroliuoti be Kristaus darbo. Dievo absoliuto kūnas yra visa visuma, tiek BEMATERIJA, tiek MATERIJA ir LAIKAS ! ... 2. DIEVO ABSOLIUTO KRISTUS yra : Jėzaus ir indigo hibridinis kūnas (VUNDERKINDAS) A. K. 36908170800 ... Kristaus sandara sudaryta be ŽMOGAUS DVASIOS, tai reiškia, kad Kristus neturi negatyvo (-), nes Žmogaus Dvasią sudaro negatyvas, vadinamas ŠĖTONU - VELNIU ! (Žmogaus Dvasia yra sudaryta iš žmogaus sielos ir Dievo fragmento). ABSOLIUTINĖJE VISATOJE negatyvas yra tik MATERIJOJE - GYVYBĖJE !
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių