Kinuose - kitoks „Pragaro vaikio" tęsinys

Talentingasis režisierius Guillermo del Toro, milijonus užbūręs neįtikėtinos fantazijos istorija „Pano labirintas", rugpjūčio 22 dieną žiūrovams pristato naują savo darbą. Tai netikėtas, stebinantis ir daugelio laukiamas „Pragaro vaikis: aukso armija". Ir šįkart režisierius jame nukels į nepažįstamą, šalia mūsų egzistuojantį pasaulį, kuris prasibrauna su nauja netikėta jėga.

Filme į mums įprastą aplinką iš per amžius greta gyvavusio fantastinio ir bauginančio pasaulio ateina didžiulė grėsmė. Peržengę neregimą ribą, pas mus braunasi monstrai, grasinantys sunaikinti viską, kas mums brangu. Kuomet tenka būti liudininkais kažko nepaaiškinamo ir siaubingo, apsaugoti nuo to gali vienas vienintelis padaras: tas, kuris nepritampa nė viename pasaulyje.

Tai ne monstras ir ne žmogus. Tai - Pragaro vaikis (akt. Ronas Perlmanas). Šįkart jam tenka susiremti su pabaisų ir nežemiškų padarų armija. Armija, kurią surinkti ir prikelti naujam gyvenimui bei mūšiui bando princas Nuada (akt. Luke‘as Gosas), sūnus monstro, kuris kažkada ir valdė šią aukso Armiją. Kadaise nugalėjęs tėvą, Pragaro vaikis dabar turės nugalėti ir jo sūnų.

Neįprasti personažai, stebinantis grimas, gražūs specialieji efektai ir visų pripažintas talentas - tokiomis priemonėmis režisierius G. del Toro filmą „Pragaro vaikis: aukso armija" pavertė dar vienu įsimintinu spektakliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių