Kūrybinės dirbtuvės „Menų valgykla“ kviečia bliuzo vakarienei

Visus, jaučiančius nostalgiją legendiniam vienam pirmųjų naktinių klubų Klaipėdoje „Pas Albertą“, ketvirtadienį „Menų valgykla“ kviečia ypatingam vakaro meniu.

Jis – bliuzo karalienės Arinos ir grupės „Veto Bank“ koncertas (Daržų g. 18).

„Į buvusias Vydūno mokyklos patalpas, matyt, įsikėlėme vieni paskutiniųjų. Pamatę, kad yra dar „neapgyvendinta“ patalpa, kurioje kadaise buvo muzikinis klubas „Pas Albertą“, supratome, kad mūsų misija bus pamėginti nors šiek tiek prikelti senąją „Alberto“ dvasią. Juk daugiau nei prieš dvidešimt metų čia buvo vienintelė Klaipėdoje vieta, kurioje grojo daugelis Lietuvos garsiausių dainininkų“, - teigė Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė Inga Grubliauskienė, saksofonininkas Laimonas Urbikas ir menininkas Rytis Zenkevičius.

„Projekto „Mokykla“ aprašyme pabrėžiama, kad „naujos erdvės atsiradimas (buvusi „Vydūno“ mokykla) potencialiems Klaipėdos kūrėjams suteiktų sąlygas ne tik savo projektų realizacijai, bet tam tikro kūrybinio klasterio radimuisi mieste ar net stiprintų Klaipėdos gyventojų miestietišką sąmonę. „Viliamės, kad pateikdami įvairius „Menų valgyklos“ meniu, prisidėsime prie šios misijos išpildymo. Praėjusį savaitgalį čia jau kvietėme klaipėdiečius į dvi dienas trukusį Užupio filmų festivalį“,- dalijosi organizatoriai.

„Atvykusiųjų nenuvilsime – po karališkos bliuzo vakarienės pateiksime ir ypatingą vakaro desertą, kurį norime išlaikyti paslaptyje“, - visus kviesdama sakė Inga Grubliauskienė.

Renginys prasideda 20.15 val., bet visi laukiami nuo 19.30 val.


Šiame straipsnyje: ArinaMenų valgyklaVeto bank

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių