V. Rupšys: Baltarusijoje surengtų pratybų pristatymas buvo „labai dirbtinis“

  • Teksto dydis:

Lietuvos kariuomenės vadas Valdemaras Rupšys teigia, kad jungtinių Rusijos ir Baltarusijos karinių pratybų pristatymas užsienio stebėtojams buvo „dirbtinis“.

„Pristatymas šių pratybų buvo labai jau dirbtinis, tai buvo parodomosios pratybos. Tikrai ne ten, kur sukoncentruota daugiausiai Rusijos Federacijos pajėgų, tai yra ne pietinėje Baltarusijos dalyje. Tai yra centrinėje dalyje, paprasčiausiai viename iš poligonų buvo parodomosios pratybos, parodė tai, ką baltarusiai ir rusai norėjo parodyti“, – žurnalistams pirmadienį teigė V. Rupšys.

ELTA primena, kad didžiulę įtampą regione kelia milžiniškos Kremliaus sutelktos karinės pajėgos prie Ukrainos. Vakarai baiminasi didelio masto karinio konflikto Europoje.

Įtampą sukėlė ir tai, kad vasario 20 dieną turėjusios pasibaigti bendros Rusijos ir Baltarusijos karinės pratybos buvo pratęstos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na va, dar dirbtinai pristatė:D:D

Na va, dar dirbtinai pristatė:D:D portretas
Vėl negerai. Užtai labai gerai kad ką tik paskelbė sprendimą varyt į Luganską ir Donecką. Su visa ta dirbtinio pristatymo armija. Su kuo ir sveikinu visus dirbusius kad tas karas ne tik nesibaigtų be kad jį laimėtų Putinas(netikiu kad šį kartą amerikonas vardu Natas padės.Jis niekam niekad nepadėjo..)

geriau patyletu

geriau patyletu  portretas
vadas rimtai [kietas] O LIETUVOJE pratybos tai lygio[ pakazucha ]
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių