Premjeras: pareigūnų algos kitąmet didės

Premjeras Algirdas Butkevičius teigia, kad pareigūnų atlyginimai bus didinami kitąmet.

„Galiu pasakyti, kad nuo ateinančių metų pareigūnų atlyginimai tikrai bus didinami“, - pirmadienį žurnalistams sakė socialdemokratų vadovas.

Vidaus reikalų ministras „tvarkietis“ Dailis Alfonsas Barakauskas praeitą mėnesį pripažino, kad nepavyks ištesėti vos tapus ministru duoto pažado jau nuo gegužės 1-osios padidinti atlyginimus policijos pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RM

RM portretas
Iš ko didinsi komuniaga, mažai dar skolose sėdime? A, nu taip, Kubilas kaip visada galės užglaistyti biudžetą...

RA

RA portretas
nu, kad Kubilius nualino Lietuoje gyvenancius.... !!! kaip skirtingai suprantame, gyvendami toje pacioje valstybeje.... geras:) Na jei ives eura prie Algirdo, tai Kubilius siuo klausimu gaus pliusiuka ( maza... ) nes to euro liaudis visiskai nenori..............

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir pensininkai. Partinių gaujų dėka, Lietuva tapo netinkama žmogui gyventi. Neregėto masto emigracija tai byloja. Visos partinės gaujos, prisidėjusios prie Lietuvos naikinimo, turi būti išformuotos.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių