Mirė žurnalisto A. Čekuolio žmona Edita

  • Teksto dydis:

Eidama 65-us metus, ketvirtadienį prieš vidurnaktį po sunkios ligos mirė Edita Čekuolienė, žurnalisto Algimanto Čekuolio žmona.

Apie tai portalui lrt.lt patvirtino pats A. Čekuolis.

E. Čekuolienė buvo psichologė, dėstytoja, kelių knygų autorė. Velionės palaikai bus kremuojami, o atsisveikinti su ja bus galima pirmadienį Vilniaus laidojimo namuose Olandų gatvėje nuo 10 valandos.

Pasak A. Čekuolio, laidotuvės bus kuklios, kaip ji pati ir prašė.

Redakcija primena, kad praeitais metais E. Čekuolienė sužinojo apie klastingą ligą – vėžį, tačiau moteris viltingai žiūrėjo į ateitį.

„Tai vėžys, ne paslaptis. Jis buvo pakankamai išplitęs, ketvirta stadija. Esu dėkinga gydytojams, kitiems pagalbininkams, artimiesiems, kurie viską darė, kad mane ne tik palaikytų, bet padėtų man suprasti, kas aš esu ir kodėl taip man atsitiko. Aš labai greitai supratau, kiek nedaug turiu laiko. Suvokiau, jog gavau gyvenimo pamoką“, – atvirai kalbėjo E. Čekuolienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijus

Nerijus portretas
Uzuojauta. De ja musu gyvenimas susideda ir is netekciu.

Kas, per

Kas, per portretas
ligoniai komentuoja? Čia, iš Žiegždrių, ar kaip? Vienos idiotiškos nesamonės, pletkai, įžeidinėjimai nusisvaičiojimai. Iš mirties ir artimųjų skausmo šaiposi, svaičioja bele ką.

KGBistas įslaptintas 75 m.

KGBistas įslaptintas 75 m. portretas
Geriau Čekolas papasakotu žmonėms kaip KGB pinigais Ispanijos žurnalistus a la Jakilaytis papirkinėjo, o dalį jų į kišenę įsidėjus buvo grąžintas į Lietuvą ir jau kaip "Sąjūdžio šauklys" žmones durnino, kol jo padielnikai komuniagos žmonių sukūrtą turtą pasidalino...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių