A.Baukutės vyrui K.Rupulevičiui gresia padirbėti kiemsargiu

Skandalingai pagarsėjusiam parlamentarės Astos Baukutės sutuoktiniui Kęstučiui Rupulevičiui, kuris antrą kartą užsimojo patekti į Seimą, netrukus gali tekti rūpintis ne tik rinkėjų viliojimu, bet ir šluoti gatves arba rinkti šiukšles, rašo „Lietuvos rytas“.

Pareigūnai kreipėsi į teismą, kad K.Rupulevičiui būtų skirta viešųjų darbų, nes jis daugiau kaip metus neįstengia sumokėti 2 tūkstančių litų baudos už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Antstolė Marija Lekstutienė nuo praėjusių metų rugpjūčio 19-osios bergždžiai mėgino įvykdyti Trakų rajono apylinkės teismo sprendimą ir išieškoti iš buvusio aplinkos ministro patarėjo minėtą baudą.

Areštuotose skolininko bankų sąskaitose antstolė pinigų neaptiko. Iš Registrų centro pažymos matyti, jog K.Rupulevičiui priklausančio registruoto turto nėra. Šio veikėjo transporto priemonės areštuotos dar 2003-iaisiais kitų antstolių.

Nustačiusi, jog skolininkas yra darbingas, bet nedirba, M.Lekstutienė surašė išieškojimo negalimumo aktą.

Lietuvos kelių policijos tarnybai prieš kelias dienas neliko nieko kita kaip tik kreiptis į teismą, kad bauda būtų pakeista viešaisiais darbais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juokaujat

juokaujat portretas
gaut sargo vieta ne taip lengva

dziugu

dziugu portretas
kad ir tas zmogelis gaus darba.....

nesugebes

nesugebes portretas
ir tokio darbo darbo dirbt, geriau sviestuvams is to pono issireikalautu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių