Žiniasklaida: įsiskolinimų turinčiam G. Paluckui VRK pritaikė nuobaudą

  • Teksto dydis:

Spalį Seimo rinkimuose dalyvausiantis socialdemokratas Gintautas Paluckas nuo 2016 metų tebeturi skolą už agitacinę reklamą, todėl jam ketvirtadaliu sumažintas išlaidų limitas šiai rinkimų kampanijai, rašo portalas „Delfi“.

Portalo žiniomis, dėl politiko skolos į Vyriausiąją rinkimų komisiją (VRK) praėjusią savaitę kreipėsi paslaugas parlamentarui suteikusi įmonė „Puiki spauda“. Jos vadovo Martyno Poškos teigimu, G. Paluckas nesumokėjo 594 eurų, dar 320 eurų buvo paskaičiuoti kaip delspinigiai.

„Labai daug kartų buvo prašoma atsiskaityti, bet mūsų prašymai nuolat buvo ignoruojami. 2020 m. Seimo rinkimų metu VRK apie problemą buvo informuota, bet po to laiko niekas nepasikeitė“, – „Delfi“ nurodė jis.

Savo ruožtu G. Paluckas, paklaustas dėl įsiskolinimo, jo neneigė, tačiau paaiškino, kad situacija su įmone išsiaiškinta.

„Ten likęs kažkoks įsiskolinimas nedidelis, tai mes susiderinome skolos aktą ir viskas“, – portalui sakė socialdemokratas.

Tuo metu VRK nurodė, kad skola minėtai įmonei yra žinoma. Pasak komisijos, rugpjūčio viduryje taip pat buvo nuspręsta dėl nepadengtų įsiskolinimų sumažinti G. Palucko rinkiminei kampanijai skirtas išlaidas nuo 66 tūkst. iki 49,5 tūkst. eurų.

ELTA primena, kad G. Paluckas viešojoje erdvėje yra įvardijamas kaip vienas iš kandidatų į premjerus, jei socialdemokratai laimėtų rudenį vyksiančius Seimo rinkimus.

Parlamento rinkimai vyks spalio 13 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas

Vytautas portretas
Va, kokią valdžią išsirinksime, taip ir brisime į skolas

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Rinkit Palucką į premjerus, nes vargšas neturi iš ko susimokėti skolas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių