T. Pačėsas: rezultatas vertas pusantro mėnesio darbo

Ketvirtos nuo pabaigos Seimo rinkimuose likusios partijos „Lietuva – visų“ pirmininkas, buvęs krepšininkas Tomas Pačėsas sako, jog rezultatas nėra nuviliantis, nes rinkimuose dalyvauti ji nusprendė vos prieš pusantro mėnesio ir turėjo ribotus laiko bei finansinius išteklius.

„Pusantro mėnesio darbo – toks ir rezultatas yra. Lyginant kokybės ir kiekybės santykį laiko atžvilgiu, manau, kad tikrai padaryta nemažai, su tokiais finansiniais resursais ir viskuo“, – pirmadienį BNS sakė jis.

„Kai neturėjom nieko ir pradėjom šitom sąlygom, tai manau, kad labai pozityviai čia yra“, – pridūrė partijos lyderis.

T. Pačėsas sakė, manantis, kad partijai vis dar labai trūksta struktūros ir organizacijos, ji turi augti ir plėstis. Pasak jo, taip pat bus bandoma pritraukti naujų narių, tačiau toliau dirbs ir su nepartiniais kandidatais.

„Nepartiniai gali ir toliau būti, čia nėra prievolės stoti į partiją. Manau ir mūsų pavadinimas, ir žmonių grupė, manau, kad čia gali palankiai jaustis visi, tą darysime ir plėsime, nebūtinai tai turėtų bazuotis ant partinių kažkokių normatyvų“, – kalbėjo Alytaus savivaldybės taryboje dirbantis politikas.

„Dirbsim toliau taryboje miesto ir žiūrėsime, kaip čia bus“, –  teigė T. Pačėsas.

Priežasčių trauktis iš partijos pirmininko posto jis sakė nematantis.

„Taigi pas mus visi nepartiniai, jei pasitrauksiu, partijoje neliks narių. Jei pasitrauksiu, nebus kam perimti partiją“, – juokėsi T. Pačėsas.

„Nematau dar kol kas tokių siūlymų ir kažkokių matymų, o keisti dėl keitimo, reikia turėti dėl ko. Sakau, pas mus rezultatas – nuo nulio per pusantro mėnesio tapo beveik procentas, tai stiklinė yra arba pusiau pilna, arba pusiau tuščia“, – pridūrė jis.

Suskaičiavus visus balsus iš 1989 apylinkių pirmajame Seimo rinkimų ture partija „Lietuva – visų“ sulaukė 0,96 proc. palaikymo.

„Lietuva – visų“ Lietuvos politiniame žemėlapyje atsirado pavadinimą pakeitus tuometinei Emigrantų partijai.

Pasaulio lietuvių apygardoje kandidatavęs T. Pačėsas čia surinko 4,50 proc. balsų ir užėmė septintąją vietą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių