Prezidentas: pagrindo kelti Baltarusijos pavadinimo keitimo klausimą yra

Grįžti į straipsnį

deinis

deinis portretas
Nu ir atėjo laikai izraelietė pabėgusi iš Baltarusijos susuko galvą Gabrieliui ,juk ji neigaliota spresti Baltausijos valstybės reikalų ,dėl pavadinimo,jioku būdu ne Gudija ,PERKŪNE DIEVAITI NEMUŠK ŽEMAITĮ O MUŠ GUDA ,KAIP ŠUNĮ RUDA ,jeigu išgirstu Lukašenka ,MALO NEPAKAŽĖTSIA,,kada baik ją šert ,nes druskinikiečiai neturi ką duoti savo vaikams ,dėka jos.

Lietuva neturi šeimininko....

Lietuva  neturi šeimininko.... portretas
Gaila kad prezidentas tarnauja konservatoriams.....neturi savo nuomonės.....

kauniete

kauniete portretas
gal pagrindo ir yra ,bet gal tai ne Lietuvos reikalas ?Ten gyvenantys ir nuspręs .Ar tai jau Lietuvos kolonija,kad reikia spręsti tokius klausimus .Tikrai užsienio reikalų ministerija neturi ką veikti .Užsiimkit Astravu ,kai buvot popozicijoj nuolat primindavot ,jei gerai pamenu ,tai yra net kažkoka grupe kovai ..PIRMYN .Dabar viskas jūsų rankose .

J.K.

J.K. portretas
Pirmiausia prieš rašydami komentarą gal pirmiausia pasidomėkit kokias funkcijas atlieka Prezidentas seimas ,vyriausybė.O nekurkit savo galvą naują konstituciją.

Anonimas

Anonimas portretas
Baltarusija ar Baltarusia vis tiek rusais liks...

Kaunas

Kaunas portretas
Lietuvos žmonės ne visi žino kokias funkcijas turi atlikti Lietuvos prezidentas,ar Viriausybė.Vikdomoji valdžia yra viriaudybė.O Prezdentas daugiau užsienio politikoj,Ir dalinai vietos valdyme.

???

??? portretas
Ar Lietuva neturi problemų? Ar tokie klausimai yra Lietuvos reikalas? Jau ir taip be saiko Lietuva kišasi į kaimynės reikalus. Gal daugiau reikia laikytis ES politikos. Kodėl galingos valstybės nešokinėja?

Jonas75

Jonas75 portretas
Prezidentura ,uzsienio r.ministerija tures darbo pusmeciu. Tie baltarusiai kiek mums islaidu pridaro ,tokia kiek islaikyti zmoniu .Prasiskolins lietuva....

ar tik

ar tik  portretas
ne uzsienio valstybems dirba sis lietuviskas prazidentas??? Pagal pavadinima jis turetu uzsiimti lietuviu tautos reikalais.

As

As portretas
Ar ne baltarusiai turi spresti kaip jiems vadintis.Jau labai sureiksminta si moteris, toks jausmas , kad nera ka veikti uzsienio ministrui.

Galerijos

Daugiau straipsnių