G. Nausėda sulaukė Vokietijos vadovų patikinimų, kad sankcijos Rusijai tęsis

Grįžti į straipsnį

šiaip

šiaip portretas
Na taip,sankcijos tęsis, ir Šiaurės 2 dujotiekis bus baigtas sausio viduryje,dujos bus pigios,neblogai?

Daiva

Daiva portretas
Koks džiaugsmas, kad tos sankcijos dar pratęstos. O rusams dėl to nei šilta, nei šalta. Geriau būtų patylėję ponai

litchujenijos rezidentui nuosėdai ir jo smirdukams

litchujenijos rezidentui nuosėdai ir jo smirdukams portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Anonimas

Anonimas portretas
Tuoj Luganskas su Donecku prisijungs prie Rusijos. Rusiškus pasus jau išdavinėja. Tai bent bus kniaukimo ir žviegimo ....Rusai bbd ant tų jų sankcijų.

ane?

ane? portretas
Kodėl gi ne? Juk sankcijos Rusijai taip naudingos Lietuvos ekonomikai, todėl jas reikia tęsti ir tęsti kol suklestės mūsų ekonomika.

Vokietijos

Vokietijos portretas
politikai yra pragmatikai ir dirba Vokietijos pilieciu labui,o su JAV klapciukais elgiasi taip,kad sie butu laimingi,sypsotusi ir kuratoriai jiems leistu tarnauti netaikydami panamos tipo perversmo....uztenka kritusio nuo arklio R.Pakso.Tsakant visi uz visiska islaikytiniu stabiluma,paklusnuma ir itikejima sviesa is JAV

Kada

Kada portretas
ta karve pagaliau nudves , nusmukde visai Vokietija ...

Kokio perkūno

Kokio perkūno portretas
Lietuvos Prezidentui varyt į Vokietiją,jei susitikimuose su pirmaisiais šalies asmenimis kalba apie Rusiją,Ukrainą,Nord stream-ą.Dar gerai,kad nors grįžęs prisiminė,kad dėka Kauno regiono,Lietuvoje atsirado Vokietijos investuotojai ir gamybininkai.Vargas Lietuvai ir jos žmogeliams,kad mūsų vadai-pasaulinio kalibro,tai iki Lietuvos reikalų taip niekad ir nedaeina.

Cha

Cha portretas
Nuo sankcijų Rusijai, dauguma politikų matyt orgazmą gaudo , nes daugiau tai nieko Lietuvai ji gero neduoda. Jei ne baltarusiai, kurie per klijuoja lietuviskas etiketės ir siunčia į į Rusiją sūrį kaip savo produkciją, tai sėdėtume su tais sūriais irnteptume tankų vikšrus

Trupinelis

Trupinelis portretas
Lietuvos prezidentui Vokietijos kanclere pažadėjo, kad sankcijas Rusijai pratęs. O apie Lietuvą vadovai šnekėjosi?Blyn, kada prezidentai pradės Lietuva rūpintis?

Ar tai

Ar tai portretas
būtent dėl to reikia rūpintis Lietuvai, o dar tiksliau, Prezidentui? Ar šis patikinimas yra svarbiausias mūsų šalies dalykas, susitinkant su viena iš ES šalių-lyderių vadove ir dar žinant , kad būtent Vokietija sėkmingai bendradarbiauja su Rusija savo interesų srityje? Ką galėjo dar pasakyti Merkel šitam lietuviškam avinui kuriam konslibai užzombino į kramę nuostatą ,,rusai puola"? Ar dar neaišku kad ruskiai tikrai neatiduos xaxolams atgal Krymo:D)) ir Luxansko?:D))____Ką gi.. Galime kol kas naiviai, kartu su savo konservatoriškom išperom pasidžiaugti kad ,,Merkel su mumis". Bet nei sekundės neabejoju, kad jeigu reikės ir Putkinas taip pasakys,Vokietija tikrai nekreips dėmesio į kažkada pokalbyje prasprūduisius ,,patikinimus", duotus nykštukinės, 1-no Londono priemiesčio dydžio šalies prezidentėliui. Ne jis ir ne mes sprendžiam..O loti galim. Anto ir esam Europai tik kiemsargių lygio

Anonimas

Anonimas portretas
Kanclerei A.Merkel visiškai nerūpi Lietuva,o Rusija reikalinga dėl dujų.Gerai dar ,kad mūsų prezidentas supranta vokiškai,nes kaip sakoma'reikia skaityt ir tarp eilučių'.Vokiečiai gudrūs,todėl ir nemėgo gudrių ir suktų žydų.

vktoras

vktoras   portretas
Ot tai tikras Lietuvos prezidentas moka ir vokiškai būk toks visada ir padėk savo liaudžiai ir išvyk tą prieš Karbauskis ir Lietuva bus tikrai laisva

...

... portretas
CHA: "Situacija yra stebima, stengiamasi į ją žiūrėti blaiviai ir racionaliai ir neaštrinti kampų" - 'Pažadėjo- patiešijo, netesėjo negriešijo', vokiečiai visuomet žiūri SAVO interesų. Įdomiau su Lietuva: "ES taip pat draudžia vystyti verslą su Krymu" - o MŪSŲ prokuratūra pareiškė kad MŪSŲ firmų prekyba su Krymu nieko nepažeidžia.

Supratau

Supratau portretas
Kad Lietuvos prezidentui rupi Ukraina o kaip del musu pačiu geroves?

Galerijos

Daugiau straipsnių