G. Nausėda pasmerkė A. Navalno įkalinimą

Prezidentas Gitanas Nausėda antradienį pasmerkė Kremliaus kritiko Aleksejaus Navalno įkalinimą ir paragino imtis sankcijų prieš Rusiją.

„Stalininis požiūris „nėra žmogaus – nėra ir problemos“ tebėra taikomas Rusijoje. Netikro teismo nuosprendis A. Navalnui nėra teisingumas, o nusikaltimas prieš žmogaus teises ir demokratines vertybes. Raginu ES lyderius ir tarptautinę bendruomenę veikti ir apsvarstyti sankcijas Rusijai“, – tviteryje parašė G. Nausėda.

Kremliaus kritikui A. Navalnui antradienį buvo paskirta 3,5 metų laisvės atėmimo bausmė, tai antradienį nusprendė teismas. Vis dėlto į bausmę buvo įskaičiuota 10 mėnesių, kuriuos jis anksčiau praleido namų arešte, todėl opozicionierius bus įkalintas 2 metus ir 8 mėnesius, ir juos praleis kolonijoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
be žodžiu laisves ,išrinktiems žmoniu tarnams, juk interesas yra rusijos šalies vidaus organo reikalas, ir komentoti juk negalima niekam kaip tik tos šalies piliečiams, juk je pasigimdė navalna taip tegul rupinasi ,mes stebėkime, pagal įstatymus visame svieto kampeli yra tiesa viena ir nemaišoma pašaliniu šalies interesu, žiūrėkime savo kiemo liaudimi, juk buvo pono prezidento po komunizmo nuvertimo pono elcino 90 metu jubiliejus taip net ir gėles kaip kas padėjo prisiminumui, galva nuleido žemin, o juk ir tie elcino žodžiai kur sakė leiskime žmoniu protams veikti kurti laisvai, bet teismo verdiktui buvo niekis, negirdimas, o žmogus juk negali aukščiau savo įgaljuojimus šaukti, būk savo vietoj, busi laisvas, nekišk nosi į pragaro smalos verdanti poda, nukrysi kito kelio nelauk namo grižtančio, nes tokiu patriotu nereikia niekam, tylos, kankinys

KGB \\\\\.../////

KGB   \\\\\...///// portretas
Berniukas,davatka ir TSRS 'proesorius', KGB stukačius,partšulės dėstytojas,Lietuvos 'prezidentas',dainuojančios 'revoliucijos' riteris,Lietuvos fiureris PATARĖ, tai be sąlygiškai turi prezas klausyti ir vykdyti.Ką ir daro.Be galo dėkinga tauta.

kada ziurima y Navalno situacija

kada  ziurima y Navalno  situacija  portretas
savomis ,valstybes ir tautos isdaviko akimis , toki Navalnai - visados bus teisus...
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių