A. Butkevičius nekomentuoja nesėkmės Seimo vicepirmininko rinkimuose

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Tipiškas Arklio galva su avino protu.

Ordinatė

Ordinatė portretas
Keistas dalykas, kad tik po šių Seimo rinkimų socialdemokratai prabudo ir pasibaisėjo - kokį prastą partijos vadovą ir premjerą tiek laiko pakentė. Aš, eilinis kaimo politikierius, jau prieš 4 metus baisėjausi Butkevičiaus "aliošiškumu". Nei charakterio, nei pastovumo, nei iškalbos. Vienintelis dalykas, ką jis visus 4 metus darė nuosekliai, buvo savo vyriausybės nesėkmių teisinimas A.Kubiliaus paliktu "paveldu", atkakliai nutylint tą faktą, kad tas "paveldas" atsirado sunkios ekonominės krizės sąlygomis. Ir keistas dalykas - net nebandė nors ką iš to "paveldo" pakeisti (atšaukti "naktinių posėdžių" nutarimus ir pan.). Žodžiu, politinis nevykėlis, per fatališką nesusipratimą patekęs į partinės ir valstybinės valdžios aukštumas.

...

... portretas
Nieko, vakare 'pakomentuos'... paskui ryte - vėl kitaip.

Anonimas

Anonimas portretas
Butkevičiui geriau būtų buvę pasitraukti į antrą planą. Bet kadangi pagal charakterį yra tikras valstietis "plūgo brolis" jis to nesupranta ir ragais braunasi pro vartus. Kol jam ateis politikoje vamzdiec.......

Tinos nuomone.

Tinos nuomone. portretas
Jeigu seimo isrinktieji siek tiek masto ,ir uz tai ka zmones nebalsavo neturi patekti i valdzia.O jeigu darys viska ,kad patektu tai reiskia dirba sovietmecio metodais.

Renė

Renė portretas
Nieko baisaus-tol jį rinks ir balsuos,kol šiaip ne taip surinks tuos reikiamus balsus.Tikriausiai ir visą šią kadenciją taip bus-valdančioji koalicija bet ką stengsis šitaip prakišti.

Galerijos

Daugiau straipsnių