A. Butkevičius: idėjai dėl rentų Seime tyliai pritaria ne tik „socialdarbiečiai“

Grįžti į straipsnį

cha-cha-cha!!!

cha-cha-cha!!! portretas
cha cha!! Uzblokavo net "patinka" paspausti

Aš portretas
Privalote rūpintis tautos reikalais, o ne savo asmenine gerove.

Botanikas

Botanikas portretas
Kysa iš 12 kėdžių kai elgetavo sakė „mesje ženemanž pa sis žiur, geben sie mir bitte. Paaukokite buvusiam dūmos nariui gabalėliui duonos" Tai ir čia dabar tas pats. Ubagai bl**t.

Tiems netikeliams, nemoksoms

Tiems netikeliams, nemoksoms portretas
Uz Lietuvos isvaikyma, isvogima, ir nuskurdinima, tik i kalejimao ne rrrrreeentuuuu!

Vika

Vika portretas
Turek tu gedos, Butkeviciau! Apie kokia renta jus dristate kalbeti,kai Lietuvoje tiek daug zmoniu gyvena zemiau skurdo ribos? Bijote, kad nesusirasite darbo? O kiti,galvojate, nebijo, turiu omenyje eilinius piliecius? Kai paieskosite,tada suprasite,kaip gyvena paprasti Lietuvos zmones! Be to, gaudami didziule alga (su iv.priedais piestukams, benzinui ir pan.), galejote ir susitaupyti juodai dienai,nes jeigu tiek tevertas,kad bijote negausias darbo, tai jau jusu problema. Lietuvos zmones niekada nesutiks, kas jus - seimunai - gautumete islaikyma iki gyvos galvos, tarsi butumete kokie invalidai su ribotu darbingumu.; Uzteks mums jau ir esamu islaikytiniu! Lietuva ritasi zemyn, o seimunu apetitai auga! Tai tiesiog slykstu! Tik referendumu turi buti sprendziami tokie dalykai ir ne kitaip!

r

r portretas
per ateinancius rinkimus uz juos nebalsuokit,kurie tu pinigu nori!

Brr

Brr portretas
Parazitai gerai sėdi 30 metų ant mūsų sprando ir kraują geria...laikas jų atsikratyti ir reikalauti, kad būtų draudžiama su sąrašais visokiems kirkilams, kubiliaus, butkevičiams ir kitiems kurkliams papulti į seimą....žmonės jų nė matyti nenori, tai jie naglai su sąrašais pralenda,...dar parazitai kažkokių rentų užsimanė !!! VON IŠ AKIŲ !

Anonimas

Anonimas portretas
gal uzteks mumns vagis SERTI jau !!!!!!!!!!!!!???????????

...

... portretas
Mainais PAREIKALAUKIM Seimo narių kadenciją apribot 1 (VIENA) ištisine kadencija - GAL per 4 metus darbinių įgūdžių nepraras, na o paskui, kiek padirbę (ir realiai SUPRATĘ kaip Tauta gyvena) galės bandyt ir vėl kandidatuot. O tai - per tokias užsisėdėjusias šiknas Seimo kėdžių gaila.

ALGIS

ALGIS portretas
Seimūnai , kaip ir partijos - kruša Tėvynę , o liaudis klūpo ant kelių ir verkia .

ALGIS

ALGIS portretas
Atsirado dar vieni DARMAJEDAI, REIKĖS STEIGTI JIEMS IR SOCIALIZACIJOS FONDUS , kad , jie kaip ir banditėliai , sugebėtų atrasti ryšius su visuomene , išmoktų bendrauti , gal ir butus suteikti

matisaitis

matisaitis portretas
komunisteliai dar isigeide personalines pensijos dar mazai prisivoge reikia jau zmones sukilti, nes jau iki to veda

AS manau taip ir nebijau ne vieno .Susaudykit,Kaip Korejoj u

AS manau taip ir nebijau ne vieno .Susaudykit,Kaip Korejoj u portretas
Stai ka turime seime.Ne kad jiem rupetu Lietuvos zmogus.Jie rupinasi tik savimi.Jau ne syki taip rasiau.Eiliniam negaunanciam darbo nesiulo jokios rentos.Ieskokit,kurkit savo versla.O stai tokie sedi ir nori visa gyvenima sedeti ant sprando kaip rodo nuotraukose velnias uzsipipes ant biedno zmogelio kupros/ saiposi Tai ir sie sedintis seime,o daugelis ir nesedi,o kazin ka veikia.Seimas nuolatos pustuzstis.Reikia zmones vienybes.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Manau jau jie sauiasi piketo,kad juos kraujasiurbius isvytume lauk is seimo ir viriausybes.Gana tyciotis is zmoniu.

Klausimas

Klausimas portretas
Parlamentarams reikia rentų,o išdirbus 40metų,turint aukštajį išsilavinimą, pensija 350eurų pats tas ar ne ponai parlamentarai?

Galerijos

Daugiau straipsnių