K. Toleikytės atsakas D. Teišerskytei

  • Teksto dydis:

Kelias dienas Prancūzijos sostinėje praleidusi ir vos kelios valandos iki tragedijos viename restorane, kur greta įvyko teroristų išpuolis, vakarieniavusi Karolina Toleikytė, sėdėdama lėktuve siuntė linkėjimus Daliai Teišerskytei.

"Nežinau kaip jums, bet man žmogus žmogui žmogus, kai ir tas žmogus žmogui žmogus, ir tada nesvarbu, kokios rasės ar tautybės jūsų bendrakeleivis sėdi greta. Išmokim vieni kitus gerbti. Pasaulis ir taip pakankamai susiskaldęs ir neramus, daugiau šypsokimės ir mažiau diskriminuokim. P.S. Linkėjimai poniai Daliai Teišerskytei", – savo socialiniame tinklapyje sėdėdama lėktuve viešai pareiškė modelis K.Toleikytė.

Tai buvo subtilus atsakas Seimo narei D.Teišerskytei, kuri lapkričio pradžioje skrisdama lėktuvu sėdėjo greta tualeto, o greta jos sėdėjusį nevalyvą, į kelnes "prisisiojusį" ir smirdėjusį juodaodį palygino su klozetu.

Paryžiuje lietuvė lankėsi kartu su kauniete Natalija Martinavičiene, Mantu Petruškevičium, Sergejum Troščenkovu.

Po tragedijos Paryžiuje Karolina neslėpė siaubo, juolab kad išpuolis vyko prie restorano, kuriame vos porą valandų prieš tragediją vakarieniavo Karolina. Tuo metu ji išėjo pasivaikščioti į Eliziejaus laukus.

K.Toleikytė rugsėjį Gruzijos sostinėje Tbilisyje dalyvavo konkurse "Miss Planet 2015", kur pribloškė 30 tūkstančių eurų vertės nacionaliniu kostiumu – suknele  iš gintarų. Šiame konkurse Karolina tapo antrąja vicemis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
Gal skrendant lėktuvais kai kuriems ne tik ausų būgneliuose ''užgula''...???

teisi Teišerskytė

teisi Teišerskytė portretas
ir baikit vaizduoti sergančius tolerancijos liga, paminant savo pačių įsitikinimus, bandant įsiteikti kažkokiems žmogaus teisių rėkautojams. Jei negras dvokė, elgėsi chamiškai, tai reikėjo jam užvožti ir nėra ko aiškintis prieš visą "tolerantišką" ir išverstaskūrių visuomenę.

o

o  portretas
kas ta toleikyte?
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių