Atšauktas E. Dragūno koncertas Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Egidijus Dragūnas neseniai buvo paskelbęs, kad netrukus vėl džiugins savo gerbėjus. Jis planavo surengti koncertus didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir užsienyje.

Tačiau liepos 9 d. E. Dragūno koncertas Klaipėdos vasaros estradoje neįvyks.

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos siųstame rašte tvirtinama, kad kaskart po E. Dragūno koncertų būdavo gaunami skundai dėl didelio triukšmo. Taip esą pažeidžiamas Lietuvos triukšmo valdymo įstatymas. Dėl to Egidijus iš uostamiesčio savivaldybės ir negavo leidimo koncertuoti.

 

 

E. Dragūnas apie Klaipėdos savivaldybės sprendimą informavo pats socialiniuose tinkluose ir išsakė savo nuomonę.

„Kreipiuosi į klaipėdiečius. Pranešėme, kad Klaipėdoje vyks mūsų koncertas, bet gavome iš Klaipėdos savivaldybės laišką, kad mūsų koncertas neįmanomas, nes savivaldybė baiminasi riaušių, per didelio garso.

 Suvokiu, kad tai yra piktybinis pagalių kaišiojimas į ratus. Brangūs valdininkai, noriu jums pasakyti, kad tai yra bendras tautos turtas, tai nėra jūsų turtas ir jūsų sprendimai yra neteisingi, nesąžiningi. Prašau Klaipėdos žmonių, kurie klauso mano muziką, kurie buvo mūsų koncertuose. Aš labai stengiausi dėl jūsų, pasistenkite šiandien dėl manęs ir apginkite teisybę. Ačiū, Klaipėdos žmonės. Vienas klausimas, kas valdo, vienas valdininkas visą miestą, kuris uždraus žmonėms tą vakarą švęsti, kad būtų pilni viešbučiai? Kad žmonės gautų pelną, kad būtų pilni restoranai, kad žmonės šypsotųsi. Ar tai sąžininga? Pamąstykite“, – kalbėjo dainininkas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kriste

Kriste portretas
Bus koncertai ir dar kokie!

Selai

Selai portretas
baik rasineti komentarus!!!

pats kaltas

pats kaltas portretas
nereikejo prisitriochinti ir butu viskas tvarkoj...dabar teks namie sau koncertuoti :)
VISI KOMENTARAI 105

Galerijos

Daugiau straipsnių