Skandalistas M.Mansonas surengs įspūdingą šou Rygoje

Skandalingas roko muzikantas Marilynas Mansonas lapkričio 15 dieną pirmą kartą koncertuos Rygos arenoje, Latvijoje. Tai bus vienintelis jo pasirodymas Baltijos šalyse.

M.Mansonas pristatys naujausią albumą „The High End of Low“, koncertu. Naujos jo dainos - tokios pat šokiruojančios kaip ir jis pats. Vieni didžiausių M.Mansono hitų yra kūriniai „Sweet Dreams (Are Made of This)“, „The Beautiful People“, „The Dope Show“, „Rock Is Dead“, „Disposable Teens“, „Tainted Love“, „mOBSCENE“, „Personal Jesus“, „Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)“ ir kitos.

Šiais metais Marilyn Mansonas išleido savo septintą studijinį albumą, pavadinimu „The High End of Low“. Ši kompaktinė plokštelė „Billboard“ albumų tope debiutavo 4-oje vietoje. Pirmasis albumo singlas pavadinimu „Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon“ nesiskiria nuo ankstesnių provokuojančių šio atlikėjo įrašų.

Kaip pats Marilyn Mansonas sakė apie savo naująjį singlą, sukūręs šią dainą jis buvo beveik 100% tikras, kad įrašų kompanija jos neišleis. „Toks žodžių skambesys - Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon - nėra keistas, kai ištariu aš, tačiau kai kurie žmonės turbūt galvoja, kad tokius išsireiškimus naudoju, nes mano pažeistos smegenys ar kažkas panašaus. Vis dėl to aš tai pavadinčiau tiesiog skiriamuoju savo „požymiu“, - sakė dainininkas.

Lietuvos muzikos gerbėjai bilietus į koncertą Rygoje galės įsigyti nuo pirmadienio, rugsėjo 21 dienos, 10 valandos ryto „Tiketos“ prekybos taškuose. Internete bilietus į šį koncertą bus galima įsigyti tik www.ticketpro.lt svetainėje. Stovimi bilietai kainuos 115 litų, fanų zonos bilietais - 170 litų, sėdimi bilietai arčiausiai scenos - 195 litus.

 


Šiame straipsnyje: marilyn manson

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių