Situacija dėl V. Kuodytės papiktino žinomus žmones: tai gėdinga ir neatleistina

Grįžti į straipsnį

kembrikas

kembrikas portretas
ASISIKO IKI AUSU.PREZIDENTE >KOKIA TAVO KOMANDA? debilu?

Kaimo Zuzana

Kaimo Zuzana portretas
Kaime taip nėra, visi orūs, atsisakytų įvertinimo ir toliau kurtų meną. Praplautų smegenis buduliams. Nėra žodžių. Gerai, kad nieko nesakiusi negrįžo. Pagarba.

kembrikas

kembrikas portretas
O kur jus matet protinga apsauga ,ir visokius susiktus klllllllllrkus.

Anonimas

Anonimas portretas
Prezidenturos liberastines atmatos NEGALI NEVOGTI. Apvogti, meluoti - gero tono zenklas.

Gėda

Gėda portretas
Apmaudu, kad prezidentūroje dirba žmonės, kurių smegenėlės nesugeba įsiminti šešių laureatų pavardžių, kurių garbei ir vyko ceremonija.

Negirdet

Negirdet portretas
Ka svarbaus vaidino? Nuvertino premija

Pamanyk baisus daiktas!

Pamanyk baisus daiktas! portretas
Visko būna gyvenime. Ir Lietuvos vėliavą Kai kas atvirkščia tarptautiniame renginyje yra iškėlęs, o ką mūsų Grybui priėmime Trumpas iš USo šnekėjo tai galima priimti kaip įžeidinėjimus(jam Lietuva tai Balkanuose:D). O čia kažkokios(žinome kad v.premijas pagrinde skiria plačiajai Visuomenei nežinomiems veikėjams) Kodytės nieks nepažino ir į Daukantynę neįleido..Apsičiupinėkit blūdai.

Pilietis

Pilietis portretas
Nieko tokio ,kad neileido kuodienes i pasveikinimus- atsiprase ,kas neklysta? O kai piktinasi rubininke, tai pofik- ponia aaaaa is skuduryno praleido proga patyleti!

Darbininkas

Darbininkas portretas
Dabar verkšlensim , tik pamanykim kuodytes neįleido tegul atsisako 33000 tūkstančių jeigu tokia principinga .

nera valstybes

nera valstybes portretas
be kulturos

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Kaip sakoma, per durną galvą kojoms vargas. Paliko kvietimą mašinoje, tai nuėjo atsinešti. Bet per lietų nebenorėjo grįžti - jos valia. Tačiau kai kas iš to sumanė pasidaryti politinės naudos ir paleido būrelį skalikų (ačiū Grybauskaitei už taiklų jų įvardijimą!)..

O todėl

O todėl portretas
Kad dirba 'savi beraščiai" kultūros ministeriais ir jų darbuotojais.Gėda nėra gėda jums?

Kodel?

Kodel? portretas
Taip, gera tema dviračio žinioms....bet kodel tiek išviesino, nejaugi nereta ja pažeminti?

Prezidentūroje turi buti tvarka, ji to nesuvokia

Prezidentūroje turi buti tvarka, ji to nesuvokia portretas
Nesuprantu, jeigu jos nebuvo sąrašuose, tai ir premija nepriklause,gal supainiojo jos pavardę, kažin už kokius nuopelnus, niekur nerašo.Tokiu artisčiu labai nemažai po siostinę vaikštineja.

Anonimas

Anonimas portretas
Pavardes kaltu kur? Kada informuosite apie nevykeliu atleidima?

Laureatas

Laureatas portretas
Matosi, kad dauguma"komentatorių"yra visiški tamsuoliai ir buki kaip plytos!

na

na portretas
rado problemą, kažkokią "žvaigždę" pamiršo pakviesti.Koks susireikšminusi ,tikra Lietuvos "vertybė".

Proveržis

Proveržis portretas
Neturėjo nei "lapuko", nei " kvietimo" su savimi... Žinoma, situacija skandalingai nepatraukli, bet aktorė nebūtų aktorė, jei net tokioje situacijoje nesukurtų spektakliuko ir savęs nepagarsintų.

Ona

Ona portretas
CIA KALCIAUSIAS R. KARBAUSKIS, NES NE LAIKU SEIME PALIKO KULTUROS KOMITETO PIRMININKO PAREIGAS. JAM NEI PREMIJOS, NEI KIIMATO ATSILIMAS NERUPI, JIS NORI TIK SEKANCIUOSE RINKIMUOSE PAKLIUTI I SEIMA.

Anonimas

Anonimas portretas
Susireiksminusi persona. Mus eilinius ,kiekvienoje klerku buveineje izeidineja, zemina , taigi galime kasdien graudinti visa tauta straipsniais. Neatsiranda uztareju , kurie gedintu ir rasytu apie eilinio zmogelio reiksminguma sioje degradu salyje. Laisve tai, kaip tie vaikuciai is ekrano aiskino, kai galiu dayti ka noriu. Darom ir turim

PENSININKE

PENSININKE portretas
PREZIDENTURA PARODE MORALINI- DVASINI, ANTIZMONISKA ELGESI, PERTEKLINIS NAUSEDOS APTARNAUTOJU SKAICIUS ATSPINDI PACIO NAUSEDOS SILPNA STUBURA, ARBA KURIO VISISKAI NETURI. VIEN TUSTI, NAIVI SYPSENELE NEDUODA 'SVORIO', O DAR IVAIRUS APSEPUSIOMIS ZANDENOMIS , PLACIAU NEPRASIZIOJANTYS PATAREJAI TINKAMI EITI ANT PODIUMO, O ATSTOVAUTI RIMTAI INSTITUCIJAI.

Liūdna tiesa

Liūdna tiesa portretas
Prezidento patarėjai,neužmirštuolių fanai siaučia...pamatė grėsmę Lietuvai ir neįleido.....

Anonimas

Anonimas portretas
Tikras absurdo teatras...Labai norėtųsi skubiai sužinoti, kas tokie išminties sostai Kultūros ministerijoje rengė sąrašus ir nesugebėjo suskaičiuoti iki šešių? Kaip jie bus nubausti? Tauta laukia.

Ar ministras pirmininkas nesakė,

Ar ministras pirmininkas  nesakė, portretas
kad dar dugnas nepasiektas ?! Ir taip ne tik šioje srityje !

Makas

Makas portretas
Ar jau atleido is pareigu kaltininkus?

siaip1

siaip1 portretas
O dėl laureates elgesio – čia kaip prekybos centre esančių žmonių elgęsis – net normaliai prasilenkti nemoka jei pamate reikiama preke brausis stumdys kitus ar panašiai elgsis kad tik savo pasiekti nes jis svarbiausias. Taip ir su laureate, nepažino ar netaikė išimties tai buvo užgauta vidinė savigarba ir užvirė emocijos – kaip gali su manimi elgtis aš juk asmenybė, nors asmenybė pirma pagalvotu apie kita kodėl jis pasielgė taip ar kitaip ir jei pas tą nekadėją elgęsis buvo pagal taisyklės, savęs nesusireikšmins o atliks savo namu darbus kad konflikto nebūtu.

siaip

siaip portretas
Straipsnio vinis – žinoma žurnaliste RM , žinoma režisierė DI , žinomas visuomenės veikėjas AT ir kiti žinomi tiesiog trykšta galimybe pasirodyti ir parodyti kad visi kiti yra nemokšos ir tt. Ypač žinoma režisierė net Amerika i savo argumentu terba įdėjo. Pirma ar jau jus tokie neklystantis ir neįžeidžiantis kitus esate. Iš pasisakymu galima spręsti kad jie yra su angelo sparneliais, tiesiog patepti. Niekad nepatiksiu kad šie asmenys yra tokie, greičiau atvirkščiai.

Joo

Joo portretas
Lanzbyyrgio vagys kartu su neužmirštuolėmis apsitvėrę devyniais kordonais

laukiam

laukiam portretas
naujausios ''dviračio šou'' laidelės vakarėjant ..............

kolchozo prapisionalai

kolchozo prapisionalai portretas
visu groziu

Galerijos

Daugiau straipsnių