„Mis Lietuva 2009“ - geodezininkė iš Balbieriškio

„Mis Lietuva 2009" karūna sekmadienį pasipuošė tamsiaplaukė gražuolė Vaida Petraškaitė. Ji nugalėjo trylika konkurenčių ir pelnė daugiausia komisijos narių simpatijų.

Grožio konkursai V.Petraškaitei - ne naujiena. Dar pradinėse klasėse ji dalyvaudavo žaviausios mergaitės ir šauniausios moksleivės konkursuose, o neseniai siekė tapti „Mis ūkininkaite“. Po tokių „treniruočių“ tikslą mergina pasiekė - nuskynė laurus grožio konkurse „Mis laikinoji sostinė 2009“, o savaitgalį buvo pripažinta ir gražiausia lietuvaite.

23 metų mergina su pasididžiavimu sako, kad yra kilusi iš Balbieriškio, o žemės ūkių darbų nesibaido. Kad tai - neeilinė mergina, puikiai atskleidžia ir jos profesija - geodezija. V.Petraškaitė Vilniaus Gedimino technikos universitete įgijo matavimų inžinerijos bakalauro laipsnį. Dabar ji siekia ir magistro laipsnio.

Pirmąja vicemis tapo Ernesta Kalinauskaitė, o antrąja vicemis paskelbta Akvilė Teselytė. Žiūrovų simpatijas pelnė ir „Mis Publika" tapo Indrė Burlinskaitė. Už tobuliausias kūno linijas „Mis Gracijos" titulas atiteko Astai Kaukaitei. „Mis Elegancija" tapo Simona Cirtautaitė, o „Mis Foto" - Justina Kazlauskytė.

„Mis Publikai" įteikta kelionė į Egiptą dviem asmenims, o „Mis Lietuva 2009" titulą iškovojusi gražuolė apdovanota 15 tūkst. litų vertės kailiniais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių