Rusijos šoumenas: filmuojantis „Dubleryje“ man prireikė net greitosios

Lietuvos kino teatrus jau netrukus, sausio 25 dieną, pasieks pagal geriausias rusų komedijų kūrėjų tradicijas susukta komedija „Dubleris“. Neeiliniame ir daugybę teigiamų emocijų sukelsiančiame filme žiūrovai išvys itin mėgstamą Rusijos šoumeną, garsų „Comedy Club“ artistą Aleksandrą Revą. Jau pristatytas ir naujasis filmo anonsas.

„Filme „Dubleris“ vaidinu net tris herojus. Buvo penkios ar šešios filmavimų dienos, kai tekdavo ryte būti vienu personažu, dieną kitu, o vakare trečiu. Vieną dieną buvau Igoriu, tada Siova, tada Stasovu, tada Igoriu, o tada nebepamenu, regis, mane išvežė su greitąja. Bet buvo labai smagu, po to su švyturėliais važiavome“, – su jam būdingu pozityvumu Ruparty.tv žurnalistams pasakojo A. Reva. Jam filme „Dubleris“ teko išties nemenkas krūvis – aktorius ne tik suvaidino pagrindinį herojų, bet ir jo dublerį bei užkeiktą priešą.

Pirmasis personažas – pramogų pasaulio žvaigždė, itin sėkmingas aktorius Igoris Uspenskis. Antrasis – jo pakęsti negalintis ir dėl dėmesio besivaržantis dainininkas Michailas Stasovas. Jo personažas, beje, buvo sukurtas stengiantis pašiepti žinomą Rusijos estrados dainininką Stasą Michailovą. Trečiasis, tačiau anaiptol ne mažiau svarbus A.Revos vaidmuo – kuklusis Siova. Šis vyrukas – paprasčiausias masažistas iš Pamaskvės, tačiau dėl neįtikėtino panašumo su Igoriu jis įtraukiamas į dviejų kaprizingų žvaigždžių varžytuves...

Anksčiau tik epizodinius vaidmenis atlikęs 38-erių vyras teigė besidžiaugiantis paragavęs didžiojo kino, tačiau neapsimetė, kad visos dienos filmavimo aikštelėje buvo lengvos. „Žinoma, filmuotis kine – sunkus darbas ir esu dėkingas likimui, kad turėjau progą iš vidaus susipažinti su kinematografu nusifilmavęs būtent filme „Dubleris“. Esu labai dėkingas visai komandai, kuri 40 dienų nuo ryto iki vakaro buvo kartu“, – sakė su naująja komedija kine debiutuojantis A. Reva.

Anot jo, paskutiniąją savaitę kūrybinė grupė dirbo nuo aštuonių ryto iki kitos dienos šešių ryto kasdien. „Kartais mano pavargusį veidą gelbėdavo tik grimas arba daug grimo“, – pripažino aktorius.

Kaip meistriškai su nelengva užduotimi viename filme įkūnyti net tris herojus susitvarkė A. Reva, kinomėgėjai išvys šios savaitės pabaigoje. Spalvingo, šmaikštaus ir iš visos širdies juoktis priversiančio filmo „Dubleris“ premjera Lietuvoje – jau sausio 25 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fui

Fui portretas
Slyksti fizionomija.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių