N. Bunkė papasakojo apie vyro Danieliaus neištikimybę

„Tos skyrybos Danieliaus žmonai buvo labai skaudžios. Aš Ingą puikiai suprantu. Danielius buvo kaltas dėl skyrybų. Jis tiesiog susirado kitą moterį, jaunesnę moterį. Todėl Ingą suprantu, nes tai buvo Danieliaus kaltė“, - pasakos dainininkė ir TV laidų vedėja Natalija Bunkė.

Šio vakaro LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ Natalija bus tokia atvira, kad net sunku patikėti. Dainininkę prabilti paskatino jos vyro Danieliaus pirmosios žmonos Ingos Bunkienės interviu, spaudoje pasirodęs prieš kelias savaites.

42-ejų marketingo specialistė Inga žurnalistams prisipažino, kad santuokos metu vyrui ji nebuvo vienintelė. Natalija savo interviu šįvakar sutuoktiniui bus dar negailestingesnė.

Paklausta, ar ją labai nustebino sutuoktinio Danieliaus pirmosios žmonos Ingos prisipažinimas apie patirtą neištikimybę, Natalija tvirtins, kad jai tai nebuvo naujiena.

„Apie tai, kad jis nėra šventas, žinojau“, - sakys Natalija. Dar daugiau smulkmenų sutuoktinio pirmoji žmona Inga, pasak Natalijos, jai papasakojo tuomet, kai jos susitiko.

„Kai ji atsirado viešumoje, mes su ja susibendravome, Tiesiog susitikome vieną kartą ir radom bendrą kalbą. Ji man davė labai daug patarimų, ir aš, tiesą sakant, ketinu jais pasinaudoti“, - pasakos dainininkė.

Ar Natalija nesibaimina, kad jos vyras Danielius bus neištikimas jai taip, kaip savo pirmajai žmonai? Jau šio pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ nauju laiku 20.00 val. per LNK. Vedėja – Giedrė Talmantienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Teisingai sakoma,kad bukumui nera ribu.Viesai skalbia savo apatinius,o po to iesko kaltu.Man tas buvusiuju ir esamuju bendravimas,patarimu davimas ir t.t. tai juokingas.Tai gal ikurkit buvusiu zmonu kluba ir ten aptarinekit savo esamus,buvusius ir busimus,nes tas lindimas i TV eteri jau uzkniso juodai.

Antosia

Antosia portretas
Tai nepaprastai svarbus visai šaliai pranešimas ...

Tera

Tera portretas
Baikit skalbti savo šeimų baltinius viešai.
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių