G.Einikio žmona: mano vyro vieta – kalėjime

 

„Labai gailiuosi, kad ištekėjau už Gintaro. Kažkada jis buvo garsus talentingas krepšininkas, dabar – degradavęs valkata ir padugnė!“ – jau rytoj, antradienį, 21.00 val. išskirtiniame interviu TV3 infošou „Be komentarų“ pasakos vos prieš mėnesį už G. Einikio ištekėjusi Jurgita.

„Dabar tu tik mano sugyventinė. Kai būsi žmona, – tada tave gerbsiu“, – tokius mylimojo žodžius Jurgita teigia girdėjusi nuolat. Moteris tvirtina – ji nuoširdžiai tikėjo, jog po vestuvių buvęs garsus krepšininkas daugiau nebegers ir nekels prieš ją rankos. Deja, nepraėjus nė mėnesiui po vestuvių G. Einikis vėl sumušė savo žmoną.

„Po vestuvių jis vos dvi dienas išbuvo blaivus ir vėl prisigėrė. Gintaras vienas šventė mūsų medaus mėnesį. Kol aš sėdėjau namie, jis man rašinėjo žinutes, kaip prie jūros linksminasi su prostitutėmis ir narkomanais. Po keturias dienas užsitęsusių išgertuvių sugrįžęs namo kaip sužvėrėjęs puolė mane ir spyrė taip smarkiai, jog aš net suklupau“, – vos sulaikydama ašaras TV3 eteryje pasakos G. Einikio žmona pirmą kartą žurnalistus įsileidusi į savo namus.

Pasak Jurgitos, iš vyro ji kasdien gauna po porą šimtų trumpųjų žinučių, kuriose garsus krepšininkas grasina su ja susidoroti. J. Einikienė prisipažįsta – iš baimės ji nebegali užmigti naktimis, todėl kreipėsi į policijos pareigūnus ir paprašė sutuoktinį suimti.

„Man jo nė kiek negaila. Šįkart aš jam tikrai neatleisiu. Mano vyras nusipelnė griežčiausios bausmės – kalėjimo“, – tvirtina G. Einikio žmona.



NAUJAUSI KOMENTARAI

manau

manau portretas
ji tekejo ne is meiles Gintarui, o tikedama, jog jos laukia dideli vyro pinigai. Tikiu, jog ji nepadejo jam atsitiesti. Zinodama,jog ji vilioja alkoholis ir po to buna agresyvus, tai ko kartu su juo vaiksto po kavines ir restoranus? Reikejo ieskoti kitu pramogu sau ir savo seimai. Pazinojau ne viena seima,kai vyrai daznai kilnojo taurele, bet zmonos sugebejo padeti jiems, padeti savo seimai. Vienas is ju vadovauja imonei, antrasis sukure savo versla.

Janina

Janina portretas
Oi kaip pritariu-"manau".Net nerandu kitų žodžių.

jo

jo portretas
elgesys nostalgija sporto veiklai, kas nors pakvieskit i senjoru komanda matysit kaip atsities su kaupu o siekiantys nubausti tik parodo savo tustybe...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių