Monsinjoras A. Svarinskas pretenduoja į „kelių erelių“ sąrašą

Garbaus amžiaus sulaukęs ir iš sunkios ligos spąstų išsivaduoti bandantis monsinjoras Alfonsas Svarinskas pretenduoja papildyti „kelių erelių“ gretas – policijos pareigūnai užfiksavo, kad dvasininko automobilis Anykščių rajone gerokai viršijo leistiną greitį.

Policijos pareigūnai konstatavo, kad A. Svarinskas automobiliu „Audi 80” važiavo net 88 km/val. greičiu, nors toje vietoje leistinas maksimalus greitis buvo 50 km/val. Šį pažeidimą jis padarė praėjusių metų spalio 12-ąją kelyje Radiškis-Anykščiai-Rokiškis.

Už padarytą Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimą dvasininkui policija skyrė 410 litų baudą, tačiau po A. Svarinsko skundo Vilniaus miesto apylinkės teismas ją sušvelnino iki 200 Lt, skelbia delfi.lt.

Pasak teismo, A. Svarinskui skirta švelnesnė nei įstatyme numatyta nuobauda, nes jis dėl padaryto pažeidimo nuoširdžiai gailisi, yra 88 m. amžiaus, serga.

Paaiškėjo, kad A. Svarinskas per pastaruosius metus jau antrą kartą įkliuvo dėl greičio viršijimo – 2011-ųjų lapkričio 4-ąją automobiliu „Audi 80“ važiavo 81 km/val. greičiu, nors leistinas buvo 50 km/val. greitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baisus tipas

baisus tipas portretas
cia tas, kuris lietuvos pedofilus kunigus slepe. ir zudike venckiene bei jos pedofila broli palaike. slykstus padaras tas svarinskas. net nesitiki, kad galejo prisideti prie lietuvos nepriklausomybes.

pataisymas

pataisymas portretas
... gal ne į '' kelių erelių '' , bet '' nusenusių kelių gaidžių '' sąrašą ?

as

as portretas
keliu gaidelis
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių