Palangiškiai sulaikė ukrainietę apvogusius vyrus

Palangos policininkai per porą dienų demaskavo ir sulaikė du vietos gyventojus, pavogusius karo pabėgėlės piniginę su dokumentais ir pinigais.

Prieš savaitę, kovo 28 dieną, Palangoje, Vytauto gatvėje, prie maisto prekių parduotuvės ukrainietė trumpam be priežiūros paliko savo piniginę, nešiojamą prie liemens. Grįžusi moteris jos neberado ir taip prarado savo dokumentus, banko korteles, du aukso žiedus ir pluoštą įvairios valiutos banknotų. Bendra žala siekė 2357 eurus.

Tą pačią dieną Palangos policininkai ėmėsi ieškoti vagių. Vienas būdų tai daryti – vaizdo stebėjimo kamerų įrašų peržiūrėjimas. Kitų nusikaltimo tyrimo būdų pareigūnai neatskleidė.

Trečiadienį policininkai sulaikė tris vyrus, tačiau greitai paaiškėjo, kad vieno jų negalima įtarti vagyste.

Klaipėdos rajone gyvenantys, pastaruoju metu statybose uždarbiaujantys 53-ejų ir 28-erių vyrai buvo sulaikyti. Pasak pareigūnų, jie anksčiau jau buvo teisti ir dėl to žinomi policininkams.

Įrašuose matosi, kad vyrai atsisėdo ant suolo, kur buvo palikta piniginė ir netrukus ją pasiėmė.

Kaip praneša Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai, penktadienį Palangos teismo teisėjas leido suimti įtariamuosius savaitei.

Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas teigė, kad piniginėje buvę daiktai rasti. Antradienį ketinama nuvykti į įtariamųjų nurodytą vietą, kur policininkai turėtų rasti ir pinigus. Esama žinių, kad įtariamieji ukrainietiškų grivinų neišleido, panaudojo tik dalį eurų. Kol kas nežinoma, kiek pinigų atgaus nukentėjusioji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Agnija

Agnija portretas
Jie nepavoge 'jie rado 'kam šmeižt 'kad pasisavino'tai taip 'bet cia du skirtingi dalykai ir straipsniai

Anonimas

Anonimas portretas
pinigine buvo palikta maziausiai 20 minuciu ir cia ne vagyste, o radinio pasisavinimas.

Ttt

Ttt portretas
Violeta buvo palikta prie liemens
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių