Kurorte siautėja vagys: sulaikyti trys ilgapirščiai

  • Teksto dydis:

Palangos miesto policijos komisariato pareigūnai nustatė ir sulaikė tris vaikinus, iš poilsiautojų galimai vogusius mobiliojo ryšio telefonus – du iš jų dar nepilnamečiai.

2004 m. ir 2002 m. gimę vaikinai patykodavo kol Palangos paplūdimio kopose poilsiautojai užsnūsdavo ar prarasdavo budrumą ir prisėlinę pasisavindavo mobiliojo ryšio telefonus ar rankines bei krepšius, kuriuos čia pat krūmuose ir iškraustydavo. Kitų vertybių ar asmeninių daiktų ilgapirščiai neimdavo, juos domino tik mobiliojo ryšio telefonai, kuriuos 1998 m. gimęs jų bendrininkas nunešdavo į lombardus.

Pagal nurodytus požymius policijos pareigūnai netruko susekti ir sulaikyti vieną iš įtariamųjų – 2002 m. gimusį, už vagystę jau teistą vaikiną. Netrukus išaiškinti ir kiti du bendrininkai, visiems jiems paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Šiuo metu Palangos policijos pareigūnai turi 10 galimai šių jaunuolių pavogtų mobiliojo ryšio telefonų, visų jų savininkai nustatyti, dalis telefonų jau grąžinta, likusieji bus grąžinti netrukus. Dalis nukentėjusiųjų į policiją dėl pavogtų telefonų net nebuvo kreipęsi.

Policija primena, jog būtumėte budrūs ir saugotumėte savo asmeninius daiktus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Karti tokius durnius

ot gerai

ot gerai portretas
turės teisėjai ką paleisti į laisvę

Budelis

Budelis portretas
Juos reikia padaryti trumpapirsciais. Ir viskas bus gerai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių