Klaipėdos pareigūnai išaiškino dvi prostitutes ir seksualinių paslaugų klientą

  • Teksto dydis:

2022 m. birželio 20 d. Klaipėdos policijos pareigūnai vykdė prevencinę priemonę, skirtą nelegalaus darbo atvejams išaiškinti. Tikrinant iš skelbimų internete ir kitų šaltinių surinktą informaciją, nelegalaus darbo apraiškų pareigūnai neužfiksavo, tačiau nustatė tris su prostitucija susijusius pažeidimus.

Apie 13.30 val. Klaipėdoje, viename Taikos prospekte esančiame bute dvi užsienietės, gimusios 1996 m. ir 1984 m. teikė seksualines paslaugas už atlygį. Moterims surašyti administracinio nusižengimo protokolai.

Administracinio nusižengimo protokolas surašytas ir 1988 m. gimusiam vyrui, kuris, kaip įtariama, atlygintinai naudojosi seksualinėmis paslaugomis.

Visi trys asmenys nusižengė pirmą kartą, todėl jiems skirtos pusę minimalios baudos siekiančios baudos – po 45 eurus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sigitas musteikis Utena

  Sigitas   musteikis   Utena   portretas
Su mergina kuri nuotraukoje trumpu sijonu patinka prostitutė kuri teikia seksualines paslaugas mane pakvistum kartu praleisti laiką atsiūsti adresą mane prajuokintum nuoga seksualinėm paslaugom siusti i feibuką nuotrauką pasimatimą i Uteną Sigitui Musteikiui idėta nuotrauką šviesi nakčiai prqstitutės reikia pakviiesti

marijos žemė

marijos žemė portretas
Kovoja su vėjo malūnais. Tai seniausia pasaulyje profesija, nieko tai jums nesako? Legalizuokite, įkurkite viešnamį už miesto bus naudų daugiau nei dabar: legalios darbuotojos tikrinsis sveikatą, sumažės venera, biudžetą papildys lėšos, merginų neišnaudos kriminalinis pasaulis, dirbs savo noru ir sau mokėdamos mokesčius. Tai juk elementarus biznis, koks čia kriminalas?

JES

JES portretas
Visoms ukrainietėms, rusėms, lenkėms taikyti deportaciją. Jei jau mokam tai nors lietuvėms
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių