Dingusių žmonių paslaptis atskleidė laiškai

Savaitgalį rasti mirusieji suteikė skaudžių išgyvenimų artimiesiems. Kai kurie jų viską paaiškino paliktuose atsisveikinimo laiškuose.

Pirmadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo devynis ikiteisminius tyrimus, kurių tikslas nustatyti mirties priežastį.

Klaipėdoje po penkių dienų aktyvių, bet bevaisių policijos pareigūnų paieškų artimieji rado 67 metų vyro lavoną.

Šio žmogaus paiešką inicijavo jo artimieji, vyras išėjo iš namų ir paliktame laiške leido suprasti, kad yra apsisprendęs nebegyventi.

Nežinodami, kur ieškoti sunkia liga sergančio artimojo, giminaičiai kreipėsi į ekstrasensą. Esama duomenų, kad būtent aiškiaregys pasakė giminaičiams, kur reikėtų ieškoti kūno.

Artimieji patys ieškojo ir galiausiai apleistoje buvusių prekybos bazės sandėlių teritorijoje aptiko nebegyvą giminaitį.

Gali būti, kad žmogus nenorėjo išgyventi didelių skausmų ir sudėtingo gydymo, todėl ryžosi tokiam žingsniui.

Vieta, kur buvo aptiktas velionis, yra tokia atoki ir mažai lankoma žmonių, kad be nuorodos žmonės nebūtų bandę ieškoti kūno tokioje vietoje.

Kita mirtis taip pat sukėlė nepakeliamą skausmą mirusiojo artimiesiems. 26-erių vaikinas irgi atsisveikino su namiškiais laišku.

J.Janonio gatvei priskiriamame apleistame name netoli Stomatologijos poliklinikos jau kuris laikas šeimininkauja benamiai ir valkatos.

Pirmąjį aukštą pavertę viešu tualetu, jie patys randa priebėgą antrajame. Penktadienio pavakare savo buveinėje šie žmonės rado jaunuolio kūną.

Benamiai kreipėsi į praeivį ir paprašė pranešti policijai apie netikėtą šiurpų radinį.

Pareigūnai ne iškart rado nurodytą pastatą. Panašu, kad vaikino pasirinkimą lėmė liga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Draugas

Draugas portretas
Nebesvaikit žurnaliūgos. Iš kur tokia informacija apie jaunuolio laišką??? Jis buvo NUŽUDYTAS, 100%. Ant kūno muštinės žaizdos. Be to, apiplėštas. Labai žeidžia ir dezinformuona tokie jūsų straipsniai.

AK

AK portretas
Iš pavadinimo galima suprasti, kad rado laiškus. Todėl taip teigti galima, bet galite pasidalinti ir savo žiniomis.

netiesa

netiesa portretas
Kodėl rašoma, kad nusižudė?!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių