Ypatingas renginys: kvies leistis į kalėdinę pasaką su delfinais

  • Teksto dydis:

Nors už lango dar nėra žiemos ženklų, vis dažniau pagalvojame apie artėjančias Kalėdų šventes. Tai laikas, kai ypatingą šventę norisi suteikti mažiausiems. Tad į nuostabų reginį ir šiemet juos pakvies Lietuvos jūrų muziejus, kurio delfinariume jau nuo gruodžio 10 d. bus rodoma "Kalėdinė pasaka su delfinais".

Beveik mėnesiui delfinariumas virs stebuklingais Kalėdų Senelio rūmais su dovanomis, trykštančiais krištoliniais fontanais, kur kartu su snaigėmis valso ritmu suksis Kalėdų Senelio padėjėjai ir draugai – delfinai.

Kalėdų stebuklas lengvai peržengia laiką ir erdvę. Todėl Kalėdų Senelis mus pasiekia įvairiausiais keliais: sniego, dangaus ir žvaigždžių rogėmis, nusileidžia net per kaminą.

O į Klaipėdą jis atkeliaus, be abejo, vandens keliu. Ir apsigyvens Kopgalyje, kur marios susitinka su jūra ir yra įsikūrę delfinų namai.

Ši pasaka bus tikrai ypatinga: ji privers užmiršti rūpesčių pilną kasdienybę ir kvies leistis į stebuklingą kelionę kartu su delfinais bei linksmaisiais kaliforniniais jūrų liūtais.

Šiemet delfinariume režisierė Rūta Bunikytė sukūrė nuotaikingą ir spalvingą tradicine Kalėdų dvasia alsuojančią pasaką, kurią į milžinišką delfinariumo ekraną "perkėlė" videoprojekcijų kūrėja Vesta Obolevičiūtė.

Pasaka skleisis įspūdingame delfinariumo projekciniame ekrane, kuris yra vienas didžiausių Lietuvoje, jo plotas – 123 kv. m.

Išskirtinis reginys alsuos Kalėdų dvasia, paslaptimi ir stebuklu. Kalėdiniai delfinų pasirodymai prasidės jau nuo gruodžio 10 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
O ar sudėtinga bus patekti į tą delfinų pasaką? Ir kaina?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių