Vytauto Didžiojo gimnazijos remontą tęs ir rugsėjį

Nors iki rugsėjo liko kiek daugiau nei dvi savaitės, Vytauto Didžiojo gimnazijoje tebeverda remonto darbai. Jie tęsis ir startavus mokslo metams. Tariamasi, kaip organizuoti darbus, kad šie netrikdytų mokymosi proceso.

Vytauto Didžiojo gimnazijos vidaus patalpų remontas startavo birželį.

Klaipėdos savivaldybės Ugdymo ir kultūros departamento direktorė Nijolė Laužikienė atkreipė dėmesį, kad darbai yra didelės apimties. Iš karto buvo aišku, kad jų nebus spėta atlikti per vasarą.

"Šie remonto darbai yra planiniai. Projektas yra tęstinis ir įgyvendinamas ne pirmus metus. Jau buvome kelis kartus susitikę su įstaigos vadovais, rangovais, tarėmės, kaip organizuoti darbus, kad šie netrukdytų mokymosi procesui", – pasakojo direktorė.

Pasak N.Laužikienės, dalis Vytauto Didžiojo gimnazijos patalpų remonto darbų bus baigti iki mokslo metų pradžios. Įstaigos pastato antras aukštas bus remontuojamas pirmąją rugsėjo savaitę.

"Sutarėme, kad tuo metu mokykla mokymosi procesą organizuos kitose erdvėse. Ketvirtas aukštas bus įrengiamas iki lapkričio. Taip pat ketinama atnaujinti ir laiptinę. Rangovas patikino, kad darbai netrikdys ugdymo proceso", – komentavo direktorė.

Prašome bendruomenės tolerantiškai žiūrėti į situaciją, pakentėti. Mokyklą vis tiek reikia sutvarkyti.

N.Laužikienės teigimu, gimnazijos vadovų prašyta kalbėtis su įstaigos bendruomene, įspėti ją apie vykstančius darbus, kokiomis sąlygomis teks dirbti, tam pasirengti.

"Prašome bendruomenės tolerantiškai žiūrėti į situaciją, pakentėti. Mokyklą vis tiek reikia sutvarkyti. Daug metų čia vykdome įvairius darbus. Kitais metais veikiausiai juos vėl reikės tęsti, tačiau įstaiga taps tvarkingesnė, gražesnė, patogesnė", – komentavo direktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Objektyvas

Objektyvas portretas
Manau, kad iki 2018 m. Šv. Kalėdų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių