„Metų klaipėdietė 2022“ konkurso finalinis vakaras (vaizdo įrašas)

Penktadienį vyko iškilmingas 2022-ųjų „Metų klaipėdietės“ konkurso finalinis vakaras. Jo metu žiūrovai mėgavosi ne tik puikiu koncertu, bet ir sužinojo, kuri klaipėdietė jau 20-ąjį kartą rengiamame konkurse pelnė šį garbingą titulą.

Konkurso nugalėtoja ir dar penkios finalą pasiekusios klaipėdietės sulaukė padėkų, joms skambėjo muzika ir eilės.

Šį kartą į finalininkių šešetuką pateko dailininkė ir scenografė Sofija Kanaverskytė, Klaipėdos dramos teatro aktorė Eglė Jackaitė, aktyvų gyvenimo būdą propaguojanti Daiva Palubinskaitė, Klaipėdos universiteto dėstytoja, negailinti savo laiko miesto žmonių gerovei, Aušra Pacevičiūtė, Klaipėdos apskrities globėjų ir įtėvių asociacijos „Vaikų gerovė“ narė Ilona Toliušienė ir Atvirų jaunimo erdvių vedėja Violeta Jokubynaitė-Bružienė.

Apdovanojimo įteikimo iškilmės vyko Klaipėdos dramos teatre, renginį vedė Dovydas Bajoras.

Taip pat išliko viena svarbiausių šio renginio tradicijų – visų Metų klaipėdietėmis ankstesniais metais tapusių moterų pagerbimas, joms įteiktos puokštės, prisimenami jų nuopelnai Klaipėdai ir miesto žmonėms.

Žiūrovus džiugino ir žinomų Lietuvos muzikos atlikėjų dainos. Scenoje pasirodė Ariel Ramirez kartu su savo šokių partnere šoks „Tango“ ritmu.

Koncertavo ir grupės „Foje“ įkūrėjas, visuomenininkas Andrius Mamontovas, šou „Finalo ketvertas“ nugalėtoja, atlikėja Indrė Juodeikienė, dainininkas bei aktorius Martynas Kavaliauskas ir Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro generalinis direktorius, kompozitorius Jonas Sakalauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių